Ο Andy Nicolas στο δυναμικό της Down2Earth Records
Andy Nicolas

Ο ανερχόμενος τραγουδοποιός από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της κορυφαίας ανεξάρτητης dance εταιρείας στην Ελλάδα

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του single

Ο Ανδρέας Κουτσονικόλας aka Andy Nicolas γεννήθηκε στην Δανία στις 24/1/1991 αλλά μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ρόδο.

Η οικογένειά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολυ-εθνική, καθώς ο πατέρας του είναι Ελληνο/Καναδός και η μητέρα του Δανέζα. Το περιβάλλον του περιείχε πάντοτε ατελείωτη μουσική αφού και οι δυο γονείς του είναι επαγγελματίες τραγουδιστές, οπότε η αγάπη για την μουσική και το τραγούδι ήταν κάτι που είχε έμφυτο και άρχισε να γίνεται προφανές απο πολυ μικρή ηλικία.

Αν και τραγουδούσε απο πολύ μικρός, οι πρώτες παραστάσεις του Andy ξεκίνησαν στην ηλικία των 5, στο πλευρό των γονιών του και σε διάφορες σχολικές γιορτές και εκδηλώσεις. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην μουσικη και άρχισε να δουλεύει ως τραγουδιστής σε διάφορα clubs.

Παράληλα με ολο αυτό, ο Andy ανακάλυψε πως είχε μεγάλη αγάπη για την δημιουργία τραγουδιών. Η σύνθεση, η παραγωγή και οι στίχοι έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας του και απο την ηλικία των 11 μέχρι σημερα δεν εχει σταματήσει να γράφει, έχοντας στον κατάλογο του πάνω απο 150 τραγούδια.

Ο Andy Nicolas πέρασε ενα διάστημα στην Αγγλία για να ξεκινήσει σπουδές. Το 2013 ομως επέστρεψε στην Ελλαδα και άρχισε να συνεργάζετε με διάφορους καλλιτέχνες και παραγωγούς. Η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία ήταν το “Let Me Be” του Dino Romeo, το οποίο κυκλοφόρησε από την Down2Earth Records ενώ την ίδια χρονιά έγραψε και τραγούδησε την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία των Energy Deejays “Gravity”.

Μεταξύ άλλων o Andy Nicolas έχει συνεργαστεί με τους Claydee, Vegas, Νίκο Γκάνο, Angel Stoxx, Consoul Trainin ενώ πρόσφατα απέκτησε και το πρώτο του χρυσό δίσκο καθώς ένα δικό του τραγούδι συμπεριελήφθηκε στον τελευταίο χρυσό δίσκο της Demy.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται συνέχεια στο studio και ολοκληρώνει το ολοκαίνουργιο single του, το οποίο αναμένεται να ακούσουμε σύντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας