Η νέα δισκογραφική δουλειά του Andrea Bocelli κυκλοφορεί.

Ο διεθνής superstar Andrea Bocelli επιστρέφει με τo νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ του «Cinema».

Το «Cinema» γιορτάζει τα σημαντικότερα κινηματογραφικά τραγούδια όλων των εποχών και επανασυνδέει μια ομάδα μουσικών θρύλων, που περιλαμβάνει τους David Foster, Humberto Gatica και ο Tony Renis που εργάστηκαν από κοινού για την επιτυχία του Bocelli του «Amore».

Το «Cinema» σηματοδοτεί την πρώτη νέα στούντιο ηχογράφηση του Bocelli σε δύο χρόνια και παρουσιάζει μια συλλογή από τραγούδια ταινιών χαραγμένη στην κουλτούρα και τις καρδιές πολλών γενεών που περιλαμβάνουν επικά θέματα από ταινίες όπως «Doctor Zhivago», «Love Story», «The Godfather», «Life is Beautiful», «Gladiator», «The Postman», «Breakfast at Tiffany’s» και πολλά άλλα, καθώς και γνωστά τραγούδια από μιούζικαλ που απαθανατίστηκαν από τις κινηματογραφικές εκδόσεις τους, όπως το «West Side Story» και η «Evita».

Πρώτο single από το άλμπουμ είναι το «Ε più ti Penso», ένα τραγούδι του Ennio Morricone από την ταινία «Once Upon a Time in America», που ξαναηχογράφησαν ως ντουέτο ο Bocelli και pop τραγουδίστρια Ariana Grande.

H Deluxe έκδοση του νέου άλμπουμ του Andrea Bocelli έχει 16 tracks ενώ η standard 13.

Ταυτόχρονα το νέο άλμπουμ του Andrea Bocelli είναι το πρώτο άλμπουμ με το οποίο η Universal Music λανσάρει την νέα της σειρά Access All Areas (AAA). Η νέα αυτή σειρά συνδυάζει το φυσικό προϊόν με ένα αριθμό digital παροχών σαν bonus αλλά και πολλά δώρα υποστηριζόμενο από ένα αντίστοιχο site για κάθε νέα κυκλοφορία.

Το «Cinema» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τη Minos EMI / Universal.

(Δελτίο Τύπου)

Βρείτε το στο iTunes: Standard Έκδοση – Deluxe Έκδοση.

Αφήστε το σχόλιό σας