Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης ανορθώνει τις ανάγκες έκφρασής του σε ένα σκληρό και αμφίρροπο περιβάλλον.

Όσα στοιβάζονται στριμωγμένα σε ένα σπιτικό 38 τετραγωνικών μέτρων, γεμάτο αγωνία και ανασφάλεια για την επιβίωση και το μέλλον αλλά και μικρές στιγμές τρυφερότητας αποτυπώνει ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στη νέα δισκογραφική δουλειά με ονομασία «38 τ.μ.».

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος (πέμπτος συνολικά που υπογράφει) του αξιοπρόσεχτου τραγουδοποιού και ερμηνευτή έχει σμιλευτεί από συγκρατημένες συνθέσεις – ενορχηστρώσεις και στίχους άλλοτε με κοινωνικές προεκτάσεις συνεπακόλουθα όσων διαδραματίζονται και μαστίζουν την εποχή μας, άλλοτε συναισθηματικότερους.

Εννέα τραγούδια που κατορθώνουν χωρίς ενοχές να διαδώσουν με σαφήνεια τις ρωμαλέες σκέψεις και τις ακατανίκητες ανάγκες έκφρασης του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη σε ένα σκληρό και αμφίρροπο περιβάλλον και μία δουλειά που σε πολλά σημεία θέτει σκέψεις και προβληματισμούς. Ένα από τα μουσικά κομμάτια του δίσκου, το «Τα Προς Το Ζην», είχε την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί στο κοινό τον Οκτώβριο δίνοντας αναφορά όσων θα επακολουθούσαν.

Οι συνθέσεις και οι στίχοι είναι προσωπικά δημιουργήματα του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη. Ο καλλιτέχνης μερίμνησε για τις ενορχηστρώσεις από κοινού με το Γιώργο Ζιώτα. Το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η Μαρίτα Νιάκαρου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

*Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» .

Οι τίτλοι των τραγουδιών του «38 τ.μ.»

  1. Μια Γωνιά Του Κόσμου
  2. Τα Προς Το Ζην
  3. Πελάτης
  4. Ρομάντζο
  5. Ιλισσός
  6. Να Γυρίζει Το Χρήμα
  7. Όλα Στο Τώρα
  8. 2 Θεοί
  9. «Πρώτος Τον Λίθον»

Αφήστε το σχόλιό σας