Σύντομα έρχεται το νέο του single “Into The Unknown”

Ο Anise K, ο πολύ επιτυχημένος DJ/ Παραγωγός, από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Cobalt Music. Ο Αυστραλός star βρέθηκε για λίγες μέρες στη χώρα μας και υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τη κορυφαία Ελληνική εταιρεία.

amantipa&anisek
ο Anise K με την διευθύντρια της Cobalt Music, Άννα-Μαριά Αντύππα

Το προηγούμενο single του Anise K “Walking On Air”, στο οποίο συμμετείχε ο hip hop superstar Snoop Dogg και η ανερχόμενη Bella Blue, έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια downloadsπαγκοσμίως. Το track κυκλοφόρησε το 2013 και γνώρισε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, καθώς ήταν το #1 ξένο τραγούδι σύμφωνα με το MediaInspector (αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιριών-IFPI) ενώ παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στο #1 του International Airplay Chart. Το single που ήταν σε παραγωγή του ίδιου και του KC Porter, επίσης σκαρφάλωσε στην κορυφή του iTunes Chart, του iTunes Dance Chart και του Shazam Chart.

Διαβάστε επίσης την συνέντευξη του Anise K στο hit channel!

Το smash hit κυκλοφόρησε στην Αμερική (με την συμμετοχή του Lance Bass / πρώην μέλος τον NSync), στο Βέλγιο (με την συμμετοχή του Ian Thomas), στην Ισπανία, στην Τουρκία,  στην Ρωσία, στην Βουλγαρία και στην Ρουμανία μεταξύ άλλων.

Το ολοκαίνουργιο track του Anise K έχει τον τίτλο “Into The Unknown” και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας