Παρά τα όσα έλεγε στο παρελθόν, ο ράπερ Afroman πραγματικά νοιάζεται.

Το 2001, αμφιλεγόμενη μελωδία του Afroman του «Because I Got High» προκάλεσε πανικό και παιζόταν με μανία στα ραδιόφωνα. Τώρα όμως ο rapper επιστρέφει, αυτή τη φορά για να καθαρίσει τον καπνισμένη ατμόσφαιρα.

Η αρχική μελωδία παίρνει μια κωμική προσέγγιση στη μαστούρα και στη μαριχουάνα. Τώρα ο Afroman συνεργάζεται με τον εθνικό οργανισμό για τη μεταρρύθμιση των νόμων για τη μαριχουάνα, γνωστός και ως NORML, και το weedmaps για να ανακατασκευάσει το hit του 2001 με ένα πιο θετικό και ακριβές μήνυμα σχετικά με το κάποια καλά που η κάνναβη μπορεί να κάνει

«To ‘Because I Got High’ με έβαλε στον χάρτη. Μου έδωσε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, μια υποψηφιότητα για Grammy και μου έκανε ένα πασίγνωστο όνομα», λέει ο Afroman στο Rolling Stone. « Getting high – και ραπάροντας γι’ αυτό – με έφερε εδώ που είμαι σήμερα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων γι’ αυτό. Με την τρέχουσα πολιτική μάχη με τα κράτη που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τη κάνναβη σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή στιγμή για να εκπαιδεύσουμε – ή να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους – σχετικά με τα οφέλη της μαριχουάνας, ο οποίος είναι ο λόγος που ήθελα να ξανακάνω το τραγούδι.»

Αυτό είναι το Positive Remix του «Because I Got High»:

Αφήστε το σχόλιό σας