ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ – “Polaroid PARTY” – Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Μία χορευτική vintage βραδιά στο Passport Κεραμεικός – Upstairs ετοιμάζεται στις αρχές του Μάρτη! (4/3)

O Αδάμ Τσαρούχης για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Passport Κεραμεικός – Upstairs, έρχεται να τη γεμίσει με φως και χαρά και με μια μουσική παράσταση με τραγούδι και χορό σε ρυθμούς swing, Latin, cha cha, bossa nova.

Ο Αδάμ μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με δύο διασκευές που γνώρισαν ραδιοφωνική επιτυχία: «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Θα ακουστούν τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία», καθώς και τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει ανά τα χρόνια κι έχουμε ταυτιστεί μαζί τους.

Σαν ένα Polaroid film με έγχρωμες  εικόνες και με τραγούδια όπως  «Ξύπνα αγάπη μου», «Τρίτο στεφάνι»,  «Feeling good», «Πολλές φορές», «Είσαι παιδί μου πειρασμός», «Που να βρω μια να σου μοιάζει», «Διπλός γλυκός καημός», υπόσχεται να μοιραστεί μαζί σας, μια μοναδική βραδιά με κέφι και πολλά χαμόγελα.

Τον Αδάμ θα συνοδεύσει στο live η Σοφία Νάσιου, η εκφραστική τραγουδίστρια των -Brandy Σουαρέ-, που ξεχώρισε για τις ερμηνείες της στο πρόσφατο «The Voice» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συντελεστές:

Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων:  Μάνος Αθανασιάδης

Τύμπανα:  Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Τρομπέτα:  Βαγγέλης Κατσαρέλης

Σαξόφωνο:  Δημήτρης Καραγιάννης

Κόντραμπάσο:  Αντώνης Αρβανίτης

Guest : Σοφία Νάσιου

Υπεύθυνος Ήχου:  Νίκος Κόλλιας

Σκηνικά:  Γιώργος Τραβασάρος

Ωρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ (στο bar, με μπύρα ή κρασί)

– 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Αφήστε το σχόλιό σας