«Περαστική» από τη «Νύχτα στον Ρυθμό» θα είναι απόψε η Πάολα.

Ο «Ρυθμός 949» θα ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με το 14ο στη σειρά αποκλειστικό live show μέσω Facebook και καλεσμένη τη μοναδική Πάολα.

Ο σταθμός θα φιλοξενήσει την Πάολα στη «Νύχτα στον Ρυθμό» και θα ερμηνεύσει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση το νέο τραγούδι της με τίτλο «Περαστική».

Η φετινή σεζόν θα κλείσει με ανεπανάληπτες ερμηνείες δικών της επιτυχιών, όπως επίσης και αγαπημένων άλλων τραγουδιστών.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21.30 ακριβώς, «κουβέντα στην κουβέντα» η Ράνια Κωστάκη θα μας επανασυστήσει την Πάολα, ενώ όσο κι αν θέλει να την… αφήσει ήσυχη, θα την υποβάλει στις «δοκιμασίες της Νύχτας».

Συντονιστείτε στα ραδιόφωνά σας αλλά και διαδικτυακά στο Facebook για μία ζωντανή εκπομπή που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Για το πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο Facebook ταυτόχρονα.

Η «Νύχτα Στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το Facebook ως media μέσο και την λειτουργία του live video.

Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept:

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός Facebook Show Concept.

 

Αφήστε το σχόλιό σας