Ο Νίκος Μακρόπουλος θα κάνει τα «χιλιόμετρα χιλιοστά» στη «Νύχτα Στον Ρυθμό».

Η Ράνια Κωστάκη υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο, την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21.30 ακριβώς, σε ένα ακόμα Facebook live show.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας, με μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, θα αφιερώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, σε όλους τους ακροατές του «Ρυθμού 949», στην 17η «Νύχτα» στη σειρά.

Από τις γειτονιές της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη σε όλες τις γειτονιές του κόσμου, ο Νίκος Μακρόπουλος θα κάνει τα «χιλιόμετρα χιλιοστά», μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του «Ρυθμού 949», αφιερώνοντας μοναδικά τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, σε όλους αυτούς που αγάπησαν αληθινά.

Όπως λέει ο ίδιος δεν ζητάει πολλά, μόνο «λίγο χρόνο να βρεις, να δεις τι αισθάνομαι», σε έναν κόσμο που αλλάζει τρελά.

Μια μοναδική βραδιά με ιδιαίτερες ερμηνείες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου, μαζί με εκτελέσεις κομματιών που κανείς δεν περιμένει.

Μείνετε συντονισμένοι στον «Ρυθμό 949», μια ακόμη ξεχωριστή Νύχτα έρχεται και θα την περάσουμε παρέα.

Η «Νύχτα Στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το Facebook ως media μέσο και την λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο Facebook ταυτόχρονα.

Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept:

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός Facebook Show Concept.

 

Αφήστε το σχόλιό σας