Ντροπής Πράγματα
Ντροπής Πράγματα

“Ντροπής πράγματα” – Stand Up Comedy με τη Μαρία Ανδρούτσου & τον Χρήστο Μπάτζιο @ Cabaret Voltaire στις 9&15/11

Ώρα έναρξης: 22.00
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες περίπου (με διάλειμμα)
Είσοδος: 8€ (με κρασί ή μπύρα)

H Μαρία Ανδρούτσου και ο Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, σατυρικά σκετσάκια, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί…»! Mετά τις παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγκίστρι , Καβάλα(31/10), Σέρρες (01/11), Αλεξανδρούπολη(07/11) κ.ά, η παράσταση θα συνεχίσει την τρελή περιοδεία της όλο τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα και θα ξαναπαρουσιαστεί στην Αθήνα την Παρασκευή 9 και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Cabaret Voltaire. Μια άκρως κωμική παράσταση, που θα τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»… Ανάμεσα στους θεατές που έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής την παράσταση, έχουν παρευρεθεί και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, οι σκηνοθέτες Γιώργος Βάλαρης και Βασίλης Θωμόπουλος, η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα κ.ά.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού. Στη φωνή του «παππού» και στις εκφωνήσεις σας «ζαλίζει» ο Νικόλας Αδέσποτος!

Αφήστε το σχόλιό σας