Το «έντεχνο» hip-hop συγκρότημα από τη Σύρο με αφορμή τα 20 χρόνια ενεργής παρουσίας του, πραγματοποιεί μία μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στην μουσική του πορεία.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 21:30, τα παιδιά που ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία από την Ερμούπολη της Σύρου και μεγαλώνοντας έφτασαν πλέον να είναι το μακροβιότερο hip-hop συγκρότημα της ελληνικής επαρχίας, θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους όπως αρμόζει, με ένα επετειακό live στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Από το 1998 μέχρι σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ έχει κάνει περισσότερες από 400 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και τα μέλη της (Λάγνης & Ιωσήφ ΝΤΠ) έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου όπως οι Γιάννης Κότσιρας, Ψαραντώνης, Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Κυπουργός & Ορχήστρα των Κυκλάδων, Σπύρος Γραμμένος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Stavento, Στεφανία Γουλιώτη κ.λπ., διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό τους, πέρα από τα όρια του hip-hop.

Τα 20 αυτά χρόνια δημιουργίας, ταλαιπωρίας και τέχνης θα παρουσιαστούν μέσα από hip-hop φόρμες, με επιρροές από funk, blues, rock ακόμα και έντεχνη ελληνική μουσική, αλλά και πολύ χιούμορ.

Εκεί θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και θα ξαναζήσουμε σε ένα εκπληκτικό live όλες τις στιγμές που έχουμε αναπόφευκτα συνδέσει με τα κομμάτια τους αυτά τα χρόνια.

Στο πλευρό τους θα έχουν όλους τους ανθρώπους που τους συντρόφευσαν στη μουσική τους πορεία, από την πρώτη diy κασέτα μέχρι το δίσκο «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν» από τη Sony Music, από την πρώτη συναυλία στο ιστορικό Rodeo το 2001 μέχρι το Ηρώδειο και ακόμα παραπέρα!

Με μια ματιά:
20 χρόνια ΝΤΠ. + guests
3 Μαΐου 2019 – Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30 – Το live ξεκινά στις 22.30
Προπώληση: 8€ – Είσοδος: 10€
Σταυρός του Νότου – Κεντρική σκηνή (Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43)

Η μπάντα των ΝΤΠ. αποτελείται από τους:

Φωνές: Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας & Ιωσήφ Πρίντεζης
Κιθάρες: Πάνος Καλκάνας
Μπάσο: Σπύρος Βαλκανιώτης
Πλήκτρα: Θάνος Καραγιάννης
Τύμπανα – λούπες: Dennis Παναγιωτίδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας