Ο NTEIBINT και ο RSN διανθίζουν το «Sorry» της Seinabo Sey με το προσωπικό τους υφολογικό μοτίβο.

Η χαρισματική Seinabo Say είναι μία από τις αξιοπρόσεχτες ανερχόμενες εκπροσώπους της pop-soul μουσικής σκηνής.

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες της ηλικίας της, η 26χρονη Σουηδή (με ρίζες από την Γκάμπια) ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός έχει επηρεαστεί από διάφορα αναγνωρισμένα ονόματα. Στη δική της περίπτωση, οι επιρροές της προέρχονται από φωνές όπως η Ms. Lauryn Hill, η Beyoncé και η Alicia Keys. Παρ’ όλα αυτά, η Seinabo Say έχει στοιχειοθετήσει και αναπτύξει την προσωπική αισθητική της.

Μία αισθητική που δεν κατηγοριοποιείται εύκολα σε συγκεκριμένα περιθώρια, καθώς ο καμβάς του pop-soul φάσματός της αναμειγνύεται με dance πινελιές.

Σε επαφή με τον κόσμο της δισκογραφίας ήρθε το 2013, όταν κυκλοφόρησε το debut single «Younger», ένα τραγούδι που έλκυσε την προσοχή τόσο στη Σουηδία όσο και στο εξωτερικό. Το remix που δημιούργησε ο γνωστός Νορβηγός DJ, Kygo, εκτόξευσε το «Younger» στο νορβηγικό chart και στα Hot Dance Club Songs του Billboard.

Το ντεμπούτο της, της χάρισε το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης και του soul και R&B καλλιτέχνη της χρονιάς.

Ο παρθενικός δίσκος της Seinabo Sey με τίτλο «Pretend» κυκλοφόρησε από τη σουηδική Universal πριν από ένα χρόνο και έγινε πλατινένιος, με την αποτίμησή του να είναι θετική.

«I heard you’re feeling sorry for yourself now»

Μία από τις επιτυχίες του συγκεκριμένου άλμπουμ, το «Sorry», γνωρίζει τώρα τα remixes δύο ταλαντούχων Ελλήνων παραγωγών.

Ο NTEIBINT, ένα καλλιτεχνικό project του Γιώργου Μπακαλάκου και ο RSN, κατά κόσμον Άρης Αζιλαζιάν, δύο φυσιογνωμίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά τεχνοτροπίας, διανθίζουν το «Sorry» με το δικό τους μοτίβο.

Ο μεν NTEIBIN μεταγγίζει στην πρώτη ύλη του «Sorry» τον disco πειραματικό ήχο του και ο δε RSN μεταλλάσσει το τραγούδι στη σφαίρα του αυθεντικού trip-hop ύφους του.

Τα remixes κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Ακούστε το remix του ΝΤΕΙΒΙΝΤ:

Ακούστε το remix του RSN:

Αφήστε το σχόλιό σας