Ο Γιώργος Νταλάρας δίνει μορφή στο νέο τραγούδι του.

Πάντα… «στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος». Πάντα ο Γιώργος Νταλάρας μας εκπλήσσει με τις επιλογές του, με την επιμονή του να ψάχνει καλά τραγούδια. Και έκπληξη δε σημαίνει πάντα το απρόσμενο, έκπληξη είναι η συνέπεια, είναι η δημιουργία και η καλλιτεχνική συνάντηση.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής είχε την ευτυχία να συνδέσει την αφετηρία και τη μετέπειτα μακρά και γόνιμη διαδρομή του με άξιους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής και τα σπουδαία τραγούδια τους.

Πάντα με τραγούδια εκλεκτά, χαραγμένα ανεξίτηλα στη μνήμη και στο χρόνο, τραγούδια που διατηρούν άσβεστη τη φλόγα, αμείωτη τη δίψα και διαχέονται από γενιά σε γενιά ως πνεύμα και αναμνήσεις συνοδεύουν την επιτυχημένη καριέρα του Γιώργου Νταλάρα. Πάντα τα ίδια τραγούδια έντυσαν με στίχους αξιομνημόνευτοι ποιητές και στιχουργοί.

Πάντα εδώ και χρόνια, ο Γιώργος Νταλάρας έψαχνε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καζαντζή να τραγουδήσει τα όμορφα τραγούδια του. Πάντα η Ελένη Φωτάκη μας εκπλήσσει με τις ιστορίες της.

«Στα Μισά Του Έρωτα Βγαίνει Ο Δολοφόνος». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου Νταλάρα από τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Έρωτας Ή Τίποτα» που μόλις αποκαλύφθηκε. Στη δεύτερη φωνή συμμετέχει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο διλημματικός τίτλος της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς του Γιώργου Νταλάρα, «Έρωτας ή Τίποτα», απαντάται σε δέκα μοναδικές συνθέσεις του Γιώργου Καζαντζή, σε στίχους από τους: Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Ανδρέου, Ελένη Φωτάκη, Ιωάννης Πανουτσόπουλος και Ναντίνα Κυριαζή.

Η προακρόαση του νέου δίσκου
«Έρωτας ή Τίποτα» του Γιώργου Νταλάρα σε εικόνες 

Γιώργος Καζαντζής, Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Νταλάρας - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας