Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας και Γιάννης Ζουγανέλης δίνουν παράταση στις κοινές εμφανίσεις τους στην «Ακτή Πειραιώς».

Η επιτυχία είναι μεγάλη και η αποδοχή καθολική. Μετά από μία σειρά θριαμβευτικών εμφανίσεων ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιάννης Ζουγανέλης συνεχίζουν τις παραστάσεις τους στην «Ακτή της Οδού Πειραιώς»!

Καλεσμένη τους η Idra Kayne, η soul funk queen της πόλης, που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αγαπηθεί πολύ.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και συστάσεις. Η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η συνάντηση των τριών από μόνη της. Ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους, τα καινούρια τους τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες τους αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος.

Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασσικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Γι αυτό και έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχήματα της χρονιάς.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Νίκος Σούλης.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται στην «Ακτή Πειραιώς» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ακτή Πειραιώς
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ. κρατήσεων: 210 3418020

Αφήστε το σχόλιό σας