Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της ημέρας το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη στο «Έναστρον» ολοκληρώνεται πριν καν συμπληρώσει 2 μήνες εμφανίσεων!

Κι ενώ η αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου από την επικείμενη συνεργασία της με το Νότη Σφακιανάκη στη σκηνή του «Έναστρον» δε φάνηκε να πλήττει ιδιαίτερα τον τελευταίο καθώς ξεκίνησε κανονικά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, με «αντικαταστάτες» τους Goin’ Through, την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, η υπόθεση παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της σημερινής ημέρας (23/01) το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη στο «Έναστρον» ολοκληρώνει αιφνιδίως τις εμφανίσεις του μόλις ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα του, χωρίς κάποια περαιτέρω ανακοίνωση να έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Παράλληλα, δημοσίευμα γνωστής lifestyle εφημερίδας πληροφορεί τους αναγνώστες της για ένα περιστατικό που σημειώθηκε μία από τις προηγούμενες βραδιές όπου ο Νότης Σφακιανάκης ανέβηκε στη σκηνή αποκαλώντας «ζώα» τους θαμώνες «επειδή ψηφίζουν αυτούς με τους πολιτικούς», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να φέρονται να αποχωρούν στο τέλος δυσαρεστημένοι.

Τέλος, ειρωνεία της τύχης μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι ο δημοφιλής αοιδός εμφανίστηκε το χθεσινό βράδυ σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για ό,τι είχε συμβεί και πολυσυζητηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή αναφορικά με τις εμφανίσεις του και τα λεγόμενά του…

«Έναστρον»

Αφήστε το σχόλιό σας