Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «ΜΑΖΙ…»

Στον κατάμεστο από θαυμαστές χώρο του Gazoo Events στο Γκάζι και με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του νέου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη «ΜΑΖΙ…» για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM.

Με τη βοήθεια της ραδιοφωνικής παραγωγού Ιωάννας Λάιου, ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε από καρδιάς για καθένα ξεχωριστά από τα 16 καινούργια τραγούδια του δίσκου, αστειευόμενος συχνά με το κοινό, που τον διέκοπτε πολλές φορές για να τον χειροκροτήσει θερμά. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που μέσω Face Time συνδέθηκε με τον δημιουργό της τωρινής του επιτυχίας «Τέρμα το Ράδιο» Γιώργο Μουκίδη, ο οποίος έλειπε σε ταξίδι στη Σουηδία, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας συνομίλησαν με χιούμορ για την ιστορία των τριών τραγουδιών του που περιέχονται στο νέο άλμπουμ.

Εκεί ήταν -μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα- και η Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στη σκηνή του Φωταερίου από την ερχόμενη Παρασκευή 5/12, όπως επίσης και η Shaya.

Για περισσότερα σχετικά με το «ΜΑΖΙ…» πατήστε εδώ.

Γενική-άποψη

Notis-Sfakianakis---Πέγκυ-Ζήνα

 

Shaya

Ο-Notis-Sfakianakis-με-την-παραγωγό-του-ΔΡΟΜΟΣ-FM-Ιωάννα-Λάιου

 

Αφήστε το σχόλιό σας