Νότης Σφακιανάκης & Πέγκυ Ζήνα έδωσαν το έναυσμα και οι κοινές εμφανίσεις τους στο «Φωταέριο» ξεκίνησαν!

Νότης Σφακιανάκης & Πέγκυ Ζήνα δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση, αντάμωσαν και πάλι επί σκηνής!

Το πολυαναμενόμενο μουσικό σχήμα ξεκίνησε τις εμφανίσεις τους στο «Φωταέριο» το βράδυ της Παρασκευής (5/12), σε μία αξέχαστη πρεμιέρα. Η φετινή σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών, μάλιστα, ολοκληρώνεται με την ερμηνεία ενός ντουέτου, το οποίο ακούσαμε κατά την κοινή είσοδό τους στην πίστα του νυχτερινού κέντρου.

«Πόσο σ’ αγαπώ τόσα χρόνια μετά, κι η καρδιά μου χτυπά μόνο που θα σε δω…» μας τραγουδούν στο κοινό τραγούδι τους με τίτλο «Πόσο σ’ αγαπώ », σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη, που ευελπιστούμε να ακούσουμε σύντομα και ηχογραφημένο.

Στα εφόδιά τους, παράλληλα, βρίσκεται μία ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά, το album «Μαζί…» για το Νότη Σφακιανάκη και ένα νέο single, το «Μόνη Καρδιά» για την Πέγκυ Ζήνα, όπου μαζί με τις μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες τους αποτελούν τα φετινά εχέγγυα της διασκέδασης.

Στο πλευρό τους βρίσκονται οι Shaya, Μαρία Ιωαννίδου, Χριστίνα Ράλλη, Κέλλυ Πρωτόπαπα, Άγγελος Δανός, Μιχάλης Μόσχου και, επιπλέον ,16 μουσικοί, 5 τεχνικοί και ο Γκάρυ Μάρτον με τους χορευτές τους.

Νότης Σφακιανάκης & Πέγκυ Ζήνα από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μας προσκαλούν στο «Φωταέριο» να γίνουμε ένα με τη μεγάλη παρέα τους!

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη πρεμιέρα τους στην gallery και παρακάτω video με αποσπάσματα από τη βραδιά:

Νότης Σφακιανάκης & Πέγκυ Ζήνα - πρεμιέρα @ Φωταέριο (5-12-2014)

Φωτογραφίες: Anthi Manoli – Φωτάεριο

Αφήστε το σχόλιό σας