Νότης Σφακιανάκης 618x328px

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τη διοργάνωση της Eurovision… «έξω από τα δόντια»!

Ο Νότης Σφακιανάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και όπως συνηθίζει μίλησε… «έξω από τα δόντια»! Όπως δήλωσε δεν του έχει γίνει ποτέ πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αλλά και να γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα τη δεχόταν. Όσο για την Έλενα Παπαρίζου και το «My number one» με το οποίο το 2005 κατέκτησε την πρωτιά; Οι στίχοι σύμφωνα με τον τραγουδιστή έπρεπε να ήταν στα Ελληνικά.

Χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε:

«Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision. Τι είμαι νούμερο για να πάω στην «Ευροβιζιώνα»; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα. Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν Αγγλικά; Δεν είναι νούμερα;
Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο στη Eurovision.
Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με Ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά.»

Ενώ για τη φετινή συμμετοχή και τους Koza Mostra με τον Αγάθωνα και το «Alcohol is free», ο Νότης Σφακιανάκης είπε: «Το τραγούδι που θα πάει φέτος στη Eurovision είναι μια χαρά. Δεν είναι αμερικανιά, έχει βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά.»

Αφήστε το σχόλιό σας