Με καινούριο υλικό έρχεται ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο Νότης Σφακιανάκης κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του «…Και ο Έρως Θεός είναι…».

Δεκαπέντε μήνες μετά τον τελευταίο δίσκο του με τίτλο «Όταν Επικοινωνούμε», ο καλλιτέχνης επιστρέφει με τραγούδια ειλικρινά, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του.

Όπως είχε πει ο Νότης Σφακιανάκης για το «Όταν Επικοινωνούμε», τα τραγούδια του είχαν «πολιτικό και κυρίως κοινωνικό νόημα. Δεν είναι διασκεδαστικά και για γαρύφαλλα αν και πιο μετά θα έρθουν και αυτά».

Τα τραγούδια που είχε υποσχεθεί τότε έρχονται τώρα με το νέο δισκογραφικό του έργο που φέρει το γενικό τίτλο «…και ο έρως θεός είναι…» και αναμένεται να αποκαλυφθεί σε μερικές ημέρες.

Προπομπός του άλμπουμ είναι το single «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ», σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και σε στίχους του Στέλιου Μαργωμένου, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη γνώριμη ερωτική ερμηνεία του Νότη Σφακιανάκη που έχει συνηθίσει το κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Τα νέα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη και ο δίσκος «…Και Ο Έρως Θεός είναι…» θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 20 Απριλίου από την Panik Platinum.

Από τις 13 Απριλίου, οι εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη με την Πέγκυ Ζήνα θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη και στην «Πύλη Αξιού», ύστερα από μία επιτυχημένη παρουσία στο «Fever».

Αφήστε το σχόλιό σας