Ο Νότης Σφακιανάκης και οι Goin’ Through συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε διαφορετικό χώρο και διαφορετική πόλη!

Μετά τις… περιπέτειες των εμφανίσεών του στην Αθήνα ο Νότης Σφακιανάκης παίρνει την απόφαση και «μετακομίζει» στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο καιρό μετά το άδοξο κατέβασμα του σχήματός του με τους Goin’ Through στην Αθήνα και στο «Έναστρον», ο Νότης Σφακιανάκης παίρνει μαζί του το δημοφιλέστατο συγκρότημα και συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στην «Πύλη Αξιού».

Η έναρξη του σχήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με τις εμφανίσεις τους όμως να είναι περιορισμένες καθώς Νότης Σφακιανάκης και Goin’ Through σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο της πόλης για 3 ή 4 διήμερα (Παρασκευές και Σάββατα).

UPDATE: Συμπαραστάτες του Νότη Σφακιανάκη θα είναι εκτός από το συγκρότημα των Goin’ Through, η Μπέλα Μέρη και o λυράρης Γιώργος Βεριδάκης. Το σχήμα συμπληρώνουν οι τραγουδιστές Άγγελος Δάνος, Γεωργία Δήμου, Νίκη Παππά, Ερωφίλη Τζάνου, η Ελένη Σελλούντου και η ενδεκαμελής του ορχήστρα με μαέστρο τον Βαγγέλη Βασιλείου και ο χορογράφος Garry Mardon με το μπαλέτο του!

Αφήστε το σχόλιό σας