Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει μετά από καιρό στο Έναστρον και συνεργάζεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τη Δέσποινα Βανδή!

Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει μετά από καιρό στο Έναστρον, στο μαγαζί με το οποίο έχει συνδεθεί το όνομα του από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τραγουδώντας εκεί για αρκετούς χειμώνες στο παρελθόν. Ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού φέτος συνεργάζεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τη Δέσποινα Βανδή και αυτό από μόνο του καθιστά το Έναστρον ως το must στέκι της νυχτερινής Αθήνας.

Οι θαυμαστές και των δυο καλλιτεχνών βρίσκουν το στέκι τους από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Πειραιώς για διασκέδαση μέχρι το πρωί με τις αγαπημένες τους διαχρονικές επιτυχίες που έχουν καθιερώσει τον Νότη και τη Δέσποινα στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου.

Συμμετέχουν ο λυράρης Γιώργος Βεριδάκης και οι τραγουδιστές: Άγγελος Δάνος, Γεωργία Δήμου, Νίκη Καρρά, Ερωφίλη Τζάνου και Ελένη Σελλούντου, ενώ θα έχει για φόντο την ορχήστρα (με παλαιά και νέα μέλη) και μαέστρο τον Βαγγέλη Βασιλείου. Το μπαλέτο και τις χορογραφίες επιμελείται για άλλη μια χρονιά Gary Mardon.

Ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 11.00μμ
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 3413550 , 210 3413552

Έναστρον – Λεωφόρος Πειραιώς 178, Ταύρος
Facebook Page

Αφήστε το σχόλιό σας