Ο Luis Fonsi και η Demi Lovato δίνουν νέα πνοή στη φλογερή συνεργασία τους.

Με το ακαταμάχητο «Échame La Culpa» να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο ένα δισεκατομμύριο προβολών, ο Luis Fonsi και η Demi Lovato κυκλοφορούν την αγγλόφωνη εκδοχή της φλογερής συνεργασίας τους με τίτλο «Not On You».

Έπειτα ένα έτος γεμάτο από ιστορικά επιτεύγματα όπου κυριάρχησε στην κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο επί έντεκα συνεχόμενους μήνες και «έσπασε» ρεκόρ σε πωλήσεις, streaming και προβολές στο YouTube με το σαρωτικό τυφώνα του «Despacito», ο Luis Fonsi ξεκίνησε έναν καινούριο κύκλο.

Το video clip του «Échame La Culpa» έχει τρελάνει το κοντέρ στο YouTube:

Είναι το πέμπτο μουσικό βίντεο στην ιστορία που έφτασε γρηγορότερα στα 100, 800, 900 εκατομμύρια προβολών, το τέταρτο που κατέγραψε πιο ταχύτερα 200, 300, 600 και 700 εκατομμύρια επισκέψεων και το τρίτο βίντεο που συγκέντρωσε πιο γρήγορα 400 και 500 εκατομμύρια προβολές. Επιπλέον, έγινε το λάτιν βίντεο που έχει προβληθεί τις περισσότερες φορές από κάθε άλλο μέσα στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας, μετρώντας πάνω 17 εκατομμύρια «χτυπήματα».

Χάρη στο «Échame La Culpa», ο Luis Fonsi έγινε ο τρίτος Λατίνος καλλιτέχνης στα χρονικά που διέθετε δύο τραγούδια με ισπανικό τίτλο στο chart του αμερικανικού «Billboard Hot 100», μετά τον Daddy Yankee και τους Los Del Rio.

Το τελευταίο διάστημα το «Échame La Culpa» έχει κερδίσει ιδιαίτερα σημαντικό έδαφος στα ελληνικά ραδιόφωνα και βαδίζει ολοταχώς προς το Top 20 του Airplay Chart, ενώ είναι καθημερινά στα κορυφαία τραγούδια στο ελληνικό iTunes.

Σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού, καθένας από το ζευγάρι των ηρώων επιρρίπτει την ευθύνη στον εαυτό του για τα λάθη στην αγάπη τους, αντί στο άλλο πρόσωπο και στο τέλος δίνουν την υπόσχεση να μείνουν μαζί.

Ο Luis Fonsi, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μοιραστεί και να ηχογραφήσει το τραγούδι με την Demi Lovato στη Νέα Υόρκη, δήλωσε:

«Η ηχογράφηση με την Demi ήταν μία υπέροχη εμπειρία και αυτό που συνάρπασε περισσότερο ήταν η επιθυμία της να τραγουδήσει στα ισπανικά και πόσο τελειομανής ήταν με την προφορά των στίχων. Μουσικά μιλώντας, είναι τέλεια, που το έκανε την ευκολότερη φωνητική παραγωγή που έχω κάνει στην καριέρα μου.»

Luis Fonsi και Demi Lovato
βάζουν σε πειρασμό με το ακαταμάχητο «Échame La Culpa»

Luis Fonsi - Demi Lovato - Echame La Culpa (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας