Η νυχτερινή Αθήνα έχει αρχίσει να παίρνει φωτιά από νωρίς φέτος το φθινόπωρο, με όλα τα σχήματα να ετοιμάζονται πυρετωδώς, γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Στο παιχνίδι της νύχτας και με πολύ δυνατά ονόματα, μπαίνει και το North Live Stage που όπως λέει και στο ίδιο το όνομά του, βρίσκεται στα βόρεια της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία.

Αν και έβρεξε εκείνη τη μέρα της πρεμιέρας, αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να παραβρεθεί και φυσικά να γεμίσει το μαγαζί, ώστε να απολαύσει τους αγαπημένους του τραγουδιστές που και οι τρεις έχουν μία μεγάλη πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Πρώτος από τους τρεις και πρώτο όνομα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το Θέμη Αδαμαντίδη, που πλαισιώνεται από την Ελένη Χατζίδου -η οποία είναι κι η μόνη γυναικεία παρουσία στα μεγάλα ονόματα του φετινού σχήματος- και το σχήμα ολοκληρώνεται από τη δεύτερη αντρική φιγούρα, τον Πάνο Καλίδη.

Ένας πετυχημένος συνδυασμός, από τραγουδιστές που έχουν πολλά χιλιόμετρα στα νυχτερινά μαγαζιά και μια μεγάλη μερίδα κόσμου να τους ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η γυναίκα της παρέας-Ελένη Χατζίδου- άνοιξε πρώτη το πρόγραμμα του μαγαζιού παρασέρνοντας έτσι από νωρίς τους θαμώνες του μαγαζιού κι όχι μόνο σε ξέφρενους ελληνικούς ρυθμούς με όλες τις γνωστές προσωπικές επιτυχίες της, αλλά και τραγούδια Ελλήνων τραγουδιστών όπως του Παντελή Παντελίδη, Ηλία Καμπακάκη, Χάρη Βαρθακούρη. Το δεύτερο σκέλος ανήκε δικαιωματικά στον Πάνο Καλίδη, όπου με το δικό του μοναδικό τρόπο, έκανε πάνω στη σκηνή, αυτό που ξέρει καλύτερα και το μαγαζί παραληρούσε ομόφωνα τραγουδώντας τους στίχους των τραγουδιών του, που έχουν παιχτεί χιλιάδες φορές στο ραδιόφωνο.

Και η τρίτη περίοδος, η φαρμακερή θα λέγαμε αλλά με την καλή έννοια, ήταν αυτή που βγήκε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Το μαγαζί είχε σηκωθεί στον “αέρα”. Και φυσικά αυτό που περιμένανε όλοι, ήταν η μεγάλη επιτυχία που έχει “επισκιάσει” όλες τις άλλες, το “Στην καρδιά”.

Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα

Ελένη! Μετά από ένα αρκετά ωραίο καλοκαίρι με τουρ, αλλά και ξεκούραση, ξεκινάς με αρκετή φόρα τις εμφανίσεις σου στο North Live Stage… Πες μου μερικά λόγια για όλη αυτή την κατάσταση…

Είχα αρκετό καιρό να εμφανιστώ σε μαγαζί, συγκεκριμένα τρία χρόνια έχω να εμφανιστώ στην Αθήνα. Έκανα όμως πολλά live σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρόλα αυτά ήθελα να εμφανιστώ πολύ ξανά σε μαγαζί και τώρα ήρθαν οι κατάλληλες συνθήκες και μου έγινε αυτή η υπέροχη πρόταση να είμαι μαζί με το Θέμη Αδαμαντίδη και τον Πάνο Καλίδη. Με τον Θέμη δεν έτυχε να συνεργαστούμε ξανά, ενώ με τον Πάνο έχουμε κάνει αρκετά live και συνεργασίες. Σίγουρα θα πάρω πολλά και από τους δύο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτό που θα συμβεί. Θα είμαστε κάθε Παρασκευή-Σάββατο και σας περιμένουμε να κάνουμε μία μεγάλη σεζόν μαζί.

Δύο αρκετά γνωστοί και αξιόλογοι τραγουδιστές και οι δύο, που φυσικά ο καθένας έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία. Εδώ, λοιπόν, έχουμε δύο άντρες και μία γυναίκα. Πώς είναι, λοιπόν, η αναλογία;

Νομίζω έτσι πρέπει να είναι! Υπάρχουν δηλαδή κάτι σχήματα που βλέπω μόνο άντρες (γέλια) Πώς το κάνουν αυτό; (γέλια) Είμαστε όμως ωραία και με προσέχουν. Δυστυχώς προς το παρόν δεν θα έχουμε κοινές εμφανίσεις, που σημαίνει ντουέτα, πάνω στη σκηνή, αλλά στην πορεία θα τα φτιάξουμε όλα. Θέλαμε για αρχή να προσέξουμε λίγο τα δικά μας προγράμματα!

Ε νομίζω όμως ότι επιβάλλεται να υπάρχουν μερικά ωραία ντουέτα.

Θα γίνει και νομίζω ότι μετά το ντουέτο που είχα κάνει με το Δημήτρη Κοντολάζο, εκτός από τη σκηνή που θέλω να κάνουμε ντουέτο, θα χτυπήσω και την πόρτα του Θέμη Αδαμαντίδη ώστε να κάνουμε και μαζί ένα. Θα χτυπήσω την πόρτα του, έτσι κι αλλιώς απέναντι μου είναι! (γέλια) Γενικά θεωρώ αυτή τη συνεργασία φέτος, προίκα.

Έρχεται χειμώνας. Θέλω να μου πεις πώς βλέπεις τη νυχτερινή Αθήνα. Γιατί υπάρχει κι ανταγωνισμός.

Δύσκολα είναι τα πράγματα, αλλά πλέον και τα μαγαζιά που δουλεύουν δεν είναι πολλά. Όπως και το καλοκαίρι, πόσα μαγαζιά δουλέψανε; Δύο; Τρία; Ο κόσμος βγαίνει δύσκολα έξω και προσπαθεί να συνδυάσει άλλου είδους διασκέδαση, οπότε δυσκολεύει το να γεμίσει ένα μαγαζί νυχτερινό. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ελπίζω να μας προτιμήσει ο κόσμος

 

Γράψτε το σχόλιό σας