Άλλο ένα μέλος των Fifth Harmony κάνει την αρχή για προσωπική καριέρα. Η Normani Kordei θα ακολουθήσει τα βήματα της Camila Cabello;

Η Normani Kordei των Fifth Harmony κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την κατεύθυνση της σόλο καριέρας.

Το είδαμε να έρχεται. Μετά την ανακοίνωση της Camila Cabello ότι αποχωρεί από το γυναικείο συγκρότημα, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, οι «Harmonizers» -όπως αποκαλείται το κοινό του- γνώριζαν ενδόμυχα ότι αυτή ήταν η αρχή του τέλους.

Η 21χρονη Normani Kordei υπέγραψε συμφωνία ως σόλο τραγουδίστρια με την εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών «S10 Entertainment & Media», όπως ανακοινώθηκε.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, ο Brandon Silverstein, δήλωσε στο αμερικανικό «Billboard»: «Η Normani είναι ένας εξαιρετικά ξεχωριστός καλλιτέχνης και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί της.» Η Kordei σχολίασε: «Βρήκα έναν σπουδαίο συνεργάτη στον Brandon και στην “S10”. Θα κάνουμε μαγικά μαζί.»

Η επικέντρωση στην προσωπική διαδρομή μοιάζει ως το λογικό, επόμενο βήμα για όλες τις κοπέλες των Fifth Harmony. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι σημείωσαν μία επιτυχημένη πορεία μαζί. Βέβαια, αυτή η απόφαση έρχεται σε αντίθεση με το κλίμα και το μήνυμα που ήθελαν να διαδώσουν με τη νέα δισκογραφική δουλειά τους στη μετά-Cabello εποχή, που κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου: Αυτό της ενότητας ως ομάδα.

Η φήμη για τη διάλυση ή έστω τον προσωρινό χωρισμό των Fifth Harmony είχε προκύψει ελάχιστες ημέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους, έπειτα από δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun» που υποστήριζε ότι η Ally Brooke, η Normani Kordei, η Dinah Jane και η Lauren Jauregui έχουν ήδη δεχθεί πρόταση για σόλο συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμα:
Οι Fifth Harmony χωρίζουν για χάρη της σόλο καριέρας;

Fifth Harmony - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας