«Φοβάμαι» Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Νωαίνας, πρώην –πια- παίκτριας του φετινού x factor στο 8ο επεισόδιο.

«Φοβάμαι» τόνισε δύο φορές, όταν της είπε η Πέγκυ Ζήνα να μιλήσει το τελευταίο λεπτό του σόου…

Πριν από όλα αυτά, η Νωαίνα, αποκάλυψε στο -πλέον- συντηρητικό κοινό (από πότε έγινε κιόλας, όταν βλέπει καθημερινά τραγουδίστριες να τα πετάνε όλα έξω και χαίρεται τα τελευταία 15 χρόνια; είτε σε εκδηλώσεις, shows, βραβεία, είτε και μπροστά του!) της Ελλάδας, τα 3 εκατοστά από τον ποπό της on camera στο backstage room.  Αυτό συνέβη ως μία αντίδραση στις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ευαγγελίας Αραβανή, για το πού έκρυψε το περιβόητο μουστάκι της αυτή τη φορά, αλλά και στα σχόλια του Θοδωρή Μαραντίνη που την ήθελαν πιο σέξι στη σκηνή από όσο υπήρξε στο τραγούδι «Bad Things».

Τελικά δεν το είχε κρύψει πουθενά, όπως θα είδατε, καθώς είμαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο βίντεο το παίξατε αρκετές φορές, αν κρίνουμε από τις 500.000 views μέσα σε 2 μέρες.
Το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι το εξής. Ότι γι αυτή την «συμπεριφορά» ήταν προτεινόμενη κι οι κριτές την έβγαλαν από το παιχνίδι με τους ψήφους να είναι 3 προς 1.

Προφανώς, μία τέτοια «αποτρόπαια» κίνηση πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα, να γίνει viral στα social media και πρέπει να την κράξουμε όσο πιο ανελέητα μπορούμε. Με ποια πρόθεση; Ότι βλέπουν παιδιά; Ότι μας ξένισε το γεγονός; Ότι έτρωγα σουβλάκι και ξαφνικά μου κόπηκε η όρεξη; Ότι τι; Το κακό που είναι; Αυτό είναι δηθενιά και ψευτιά. Να κάθεσαι πίσω από τον υπολογιστή σου και να βγάζεις τα ψυχολογικά σου, ενώ ξέρεις ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι στη θέση της για χίλιους δύο λόγους. Στη θέση της, εννοώντας να κάνεις αυτό που πραγματικά σου βγαίνει, αβίαστα. Όχι να είσαι ένας χειραγωγημένος στόχος.

Άσχετα αν κρύβουμε το λόγο πίσω από το δάχτυλό μας, δέχθηκε τα πιο -offside- επιχειρήματα στην ιστορία του show για την αποχώρησή της. Κρατάμε τον άλλο παίκτη, διότι πρέπει να λάβουμε υπόψιν και το fan club του, όχι μόνο τη φωνή του και τα πόσα λάθη έκανε στα τραγούδια του. Αυτός δεν είναι λόγος για να διώχνεις -ίσως- την πιο ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα που έχει περάσει από εκεί και μας έχει δείξει πολλές πτυχές του μουσικού χαρακτήρα της.

Χθες, βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέλυσε τα λόγια της περί του συμβάντος, αλλά και τα ποστ της στο προσωπικό της προφίλ.

Το «φοβάμαι» από την άλλη, δεν έχει σχέση με αυτό που συνέβη στο X-Factor και προφανώς δεν θα την ενδιέφερε τόσο πολύ ώστε να πει μία τέτοια λέξη για ένα συμβάν που απλά ήταν just for fun. Είναι κομμάτι της υπόσχεσης στον πατέρα της κι ότι κάποιοι άνθρωποι της έκαναν κακό.

Νωαίνα, «μη φοβάσαι» την τραγική αντιμετώπιση ενός κόσμου που δεν σε ξέρει και μη φοβηθείς αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Mόλις τώρα ξεκίνησε κι είναι η σειρά σου να παίξεις, καθώς κρατάς τα ζάρια στο χέρι.

Ότι έγινε, έγινε!

Νωαίνα | Ποια είναι η κοπέλα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο X-Factor;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας