Η νέα δισκογραφική δουλειά του Noel Gallagher έχει ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τον ίδιο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του Liam Gallagher, ο αδερφός του και πρώην συνεργάτης στους Oasis, ο Noel Gallagher γνωστοποιεί και το δικό του σόλο βήμα.

Σε μία συνέντευξη στο βρετανικό «Radio X», αποκαλύπτει ότι η δισκογραφική δουλειά που θα διαδεχθεί το «Chasing Yesterday» (2015) με την μπάντα των High Flying Birds είναι «έτοιμη, έχει γίνει master, είναι όλα έτοιμα» και θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου ή τουλάχιστον έτσι «έχει ειπωθεί».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης απάντησε επίσης σχετικά με ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο Μάντσεστερ τις επόμενες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande στις 22 Μαΐου, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία «St. Ann» της πόλης και ύστερα από ένα λεπτό σιγής προς τιμήν των 22 θυμάτων, όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους σε μία για να τραγουδήσουν βροντερά το «Don’t Look Back In Anger» των δικών τους τοπικών «ηρώων», των Oasis.

Ο Noel Gallagher σχολίασε το τραγούδι ως «πιο σημαντικό από ό,τι θα είναι ποτέ».

Σε άλλα νέα, ο Noel Gallagher γιόρτασε τα πεντηκοστά γενέθλιά του στις 29 Μαΐου και ο αδερφός του Liam δεν προσκλήθηκε στο πάρτι, για να ξεσπάσει τις προηγούμενες ημέρες για το περιστατικό με μία δημοσίευσή του στο Twitter, προκαλώντας σχόλια. Τελικά, ο Liam Gallagher ευχήθηκε στον αδερφό του μέσα από το ίδιο κοινωνικό δίκτυο, χωρίς θυμό αυτή τη φορά.

Εξάλλου με το συγκρότημα των Oasis κατέκτησαν την κορυφή των charts και με τα επιτυχημένα τραγούδια τους όρισαν τη σκηνή της Britpop μουσικής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας