Ένα εξωφρενικό ποσό καλείται να πληρώσει όποιος θέλει να αποκτήσει τα… δάκρυα της Noah Cyrus.

Η Noah Cyrus μετατρέπει σε υγρό «χρυσό» τα δάκρυά της για τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Lil Xan.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου EP «Good Cry», η τραγουδίστρια, ηθοποιός και αδερφή της pop star Miley Cyrus συνεργάστηκε με την εταιρεία ενδυμάτων «Pizzaslime» για μια περιορισμένη capsule συλλογή.

Μερικά από τα κομμάτια της σειράς είναι ένα t-shirt με το πρόσωπο του πατέρα της, του country τραγουδιστή Billy Ray Cyrus, μία κούπα που γράφει «Noah Cryus Tears», αλλά και ένα παντελόνι φόρμας με τη λέξη «θλίψη» γραμμένη στο κάτω μέρος.

Πιο αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πωλείται ένα μικρό φιαλίδιο με υγρό που αναγράφει «Noah Cyrus Tears» (τα δάκρυα της Νoah Cyrus) έναντι 12.000 δολαρίων.

Noah Cyrus Tears

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος, είναι «περίπου 12 δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της Noah ως αποτέλεσμα θλίψης».

«Η κατάποση αυτών των δακρύων από άνθρωπο δεν προτείνεται, επειδή τα δάκρυα είναι γενικά αρκετά αλμυρά και θα ήταν απλά σούπερ… παράξενο να πιεις τα δάκρυα κάποιου άλλου», αναγράφεται στην ετικέτα του φιαλιδίου.

Η λύπη που προκάλεσε τα πανάκριβα δάκρυα οφείλεται, ίσως, στο χωρισμό της 18χρονης τραγουδίστριας από τον 22χρονο ράπερ Lil Xan (κατά κόσμον Diego Leanos).

Το ντουέτο της Noah Cyrus με τον Lil Xan στο τραγούδι «Live Or Die» δε συμπεριλήφθηκε στο EP του «Good Cry» που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας