Στην κορυφή των album charts της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρώπης βρέθηκαν οι Pink Floyd με το νέο άλμπουμ τους The Endless River

Οι Pink Floyd έφθασαν στην κορυφή των album charts της Μεγάλης Βρετανίας με το νέο τους album, The Endless River. Είναι το 6o album των Pink Floyd που κατακτά την κορυφή των charts της Μεγάλης Βρετανίας (Atom Heart Mother, Wish You Were Here, The Final Cut, The Division Bell και Pulse), ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια μετά το τελευταίο τους Νο1 studio album The Division Bell.

Το The Endless River είναι επίσης Νο1 στην Ιρλανδία, στη Νορβηγία, στο Βέλγιο, στην Κροατία, στην Ολλανδία, ενώ είναι στο δρόμο προς την κορυφή των charts και σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Δανία, η Πολωνία και η Πορτογαλία.

Το The Endless River κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου και είναι το τελευταίο album των Pink Floyd (David Gilmour, Rick Wright και Nick Mason). Το album είναι κυρίως ορχηστρικό με ένα τραγούδι, το «Louder than Words», με νέους στίχους γραμμένους από την Polly Samson.
Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος δήλωσε:

«Οι Pink Floyd είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο και έκπληκτοι με το επίπεδο του διεθνούς ενδιαφέροντος γι’ αυτό το τελευταίο album τους. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους για την υποστήριξη και ελπίζουν ότι σε κάποιο βαθμό, το The Endless River τους θύμισε την ευχαρίστηση του να ακούς ένα album ολόκληρο».

Αφήστε το σχόλιό σας