Σίγουρα δεν ήξερε ο Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης πού έμπλεκε, όταν κάθισε στο «Πουφ» του Λάμπρου Φισφή.

Ο πρωτεργάτης του hip – hop στην Ελλάδα, ο Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης των Goin’ Through, είναι ο «σκληρός» καλεσμένος στο «Πουφ» αυτής της βδομάδας, τραγουδώντας μια (σχεδόν) explicit version του «Μια Ωραία Πεταλούδα».

Ακούστε τη μόνο στο «Πουφ», στην ανατρεπτική viral εκπομπή που ανεβαίνει κάθε Παρασκευή σε ένα από τα ελληνικά κανάλια του YouTube με τους περισσότερους συνδρομητές, αυτό της Cobalt Music, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Σε ένα 7λεπτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο – σφηνάκι, ο τραγουδιστής που ποτέ δε φοβήθηκε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο NiVo αποκαλύπτει στον Λάμπρο Φισφή ποια ήταν η εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή και ζύγιζε 3,5 κιλά, αν είναι αλλεργικός στις βρομούσες και τι αποκόμισε μετά από 35 μέρες δίαιτα με μόνο… μπακαλιάρο.

Ποια είναι τα δύο ψέματα και ποια η αλήθεια του Νίκου Βουρλιώτη; Ποια είναι επίσης η γνώμη του για το «Power of Love» και το «Survivor»;

Δείτε τώρα το έβδομο επεισόδιο του «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι μια νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά. Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Αφήστε το σχόλιό σας