Παρασκευή 14 Φλεβάρη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κι εγώ βρέθηκα στο στούντιο του Δρόμος 89,8 για ένα από τα πιο ερωτικά live με τη φωνή του Νίνο.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες | Ηρώ Τζημίκα

Ο Νίνο λοιπόν, ήταν αυτός που θα μας ταξίδευε με τα 10 πιο ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών. Όλα ήταν έτοιμα για αυτό το prive live session, μιας κι ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, κέρδισε τη θέση του μέσα από κλήρωση που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες.  Επιλεγμένοι θαυμαστές του Νίνο, βρέθηκαν στο στούντιο από νωρίς ώστε να προλάβουν μία καλή θέση.

Στις 19:00 ο κόσμος άρχισε να παίρνει τις θέσεις του. Λίγα λεπτά αργότερα κι αφού κάθισαν περιμένοντας με αγωνία τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, εμφανίστηκε στο stage ο Νίνο.

Τα λόγια του ήταν: «Καλησπέρα σας. Χαίρομαι που σας βλέπω και που βλέπω πολλές γνωστές παρουσίες. Αυτό που θα κάνουμε το κάνω πρώτη φορά κι εύχομαι να σας αρέσει. Αυτό που θα κάνουμε, είναι αυτό που αγαπώ και συνοδεύεται με τα ερωτικά τραγούδια.»

Έτσι, ξεκίνησε να τραγουδάει τα τραγούδια που όλοι μας αγαπήσαμε από γνωστούς καλλιτέχνες αλλά φυσικά δεν έλειπαν κι οι δικές του μεγάλες επιτυχίες . «Ζήτα μου ότι θες», «Το Σ’αγαπώ», «Έρωτα μου», «Υπήρχες πάντα», «One», «Μάτια δίχως λογική», «Ας είχα τη δύναμη», «Σαν ναυαγοί», «‘Ελα ψυχούλα μου», «Μούρη», «Σμπαράλια» ήταν τα τραγούδια εκείνης της βραδιάς. Ο κόσμος τραγουδούσε στο πλάι του όλη την ώρα κι όταν έφτασε το τέλος, απλά δεν τον άφηναν να φύγει! Έτσι, ο Νίνο, επειδή έχει τέλειες σχέσεις με το κοινό του, δεν μπόρεσε να τους χαλάσει χατίρι και συνέχισε με μερικά τραγούδια ακόμα. Αυτό που δεν περίμεναν, ήταν ότι θα πήγαινε να παίξει ο ίδιος ντραμς κι ότι θα τραγουδήσει το «‘Ελα μου» του Σάκη Ρούβα. Κλείνοντας τη βραδιά, χαιρέτησε τον κόσμο, τον ευχαρίστησε και είπε ότι τους αγαπάει.

Μετά από το live, ο Νίνο έκατσε και μίλησε στους δημοσιογράφους κι εμείς καταφέραμε να του αποσπάσουμε μερικές δηλώσεις.

– Καλησπέρα Νίνο. Βρισκόμαστε εδώ στο στούντιο και μόλις τελείωσε το πρώτο ακουστικό live σου. Πώς νιώθεις;

– Καλησπέρα! Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και σε αυτή τη θέση και θέλω να το κάνω ξανά εκατομμύρια φορές.

– Είναι μια ειδική περίπτωση διότι είναι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Τι σημαίνει έρωτας για εσένα;

– Ο έρωτας είναι το πιο όμορφο αλλά ταυτόχρονα και το πιο επικίνδυνο πράγμα.

– Ξεχωρίζεις μέρες σαν και αυτή του Αγίου Βαλεντίνου; Γιατί στην Ελλάδα έχουμε και πολλές όσον αφορά γιορτές και τα συναφή.

– Καταρχάς ποιος είναι ο Άγιος Βαλεντίνος; Δεν ξέρουμε καν την εικόνα του! Αλλά εντάξει γενικότερα πολύ χαλαρά. Αύριο θα είναι η μέρα των σκυλιών, μεθαύριο η μέρα του παιδιού και πάει λέγοντας. Έχουμε διάφορα τέτοια!

– Πάντως εδώ βλέπουμε και πολλές fans σου. Ποια είναι η σχέση σου μαζί τους;

– Είναι οικογένεια. Τις ξέρω από μικρές. Κι εδώ τώρα βλέπουμε και καινούργιες! Οι μικρές μεγάλωσαν κι έφεραν καινούργιες μικρές! (γέλια)

– Δηλαδή είσαι διαχρονικός;

– Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, ο κόσμος θα το πει και τα χρόνια.

– Φοβάσαι τον χρόνο;

– Μπα, καθόλου! Θέλω να περάσει να τελειώνουμε!

– Τι επιφυλάσσει η άνοιξη για τον Νίνο;

– Θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Θα γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό σε θέμα ήχου, σε θέμα ενορχήστρωσης, σε θέμα στίχων, σε θέμα φωτογράφισης. Στα πάντα!  Όπως και το «Σμπαράλια» ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έκανα στο παρελθόν.

– Σε ευχαριστώ πολύ!

– Εγώ σε ευχαριστώ, να’σαι καλά!

 Μαζί με τον Νίνο

 

Αφήστε το σχόλιό σας