Το απίστευτα τολμηρό βίντεο κλιπ και οι τέσσερις κόντρα-περσόνες που υποδύεται εξαιρετικά ο τραγουδιστής…

Αυτό πραγματικά δεν το έχετε ξαναδεί!!!

Ο Νίνο έχει πολλές φορές αποδείξει ότι δεν φοβάται να ρισκάρει. Και στα τραγούδια και στα βίντεο κλιπ του πολλές φορές μας επιφυλάσσει εκπλήξεις…

Αυτή τη φορά, όμως, μας αφήνει πραγματικά άναυδους με το νέο του βίντεο κλιπ για το πολύ επιτυχημένο τραγούδι «100 Φορές», που κυκλοφόρησε πριν μερικές βδομάδες κι έχει ήδη ανέβει στην κορυφή των charts.

Στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ, ο Νίνο που συνηθίζει να παίζει με την εικόνα του, αλλά ποτέ στο παρελθόν τόσο ακραία, αυτή τη φορά υποδύεται εξαιρετικά τέσσερις κόντρα στα συνηθισμένα περσόνες, οι δύο μάλιστα γυναίκες. Κάτι τόσο τολμηρό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα από ένα ποπ-ροκ είδωλο!

Τα γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη 28 Μαϊου γύρω από το Μοναστηράκι, σε bar-restaurant στο Παγκράτι και σε μονοκατοικία στο Χαΐδάρι με τη σκηνοθετική επιμέλεια του ταλαντούχου Γιάννη Δημολίτσα. Οι τέσσερις ρόλοι που υποδύεται ο Νίνο είναι εμμονικές, εκκεντρικές, αστείες ή μοιραίες, ημίτρελες, αλλά τελικά συμπαθείς προσωπικότητες, τις οποίες δημιούργησε ο ίδιος, χωρίς σενάριο, αυτοσχεδιάζοντας.

Σε μουσική του Τόνι Μαυρίδη και στίχους του ίδιου του ΝΙΝΟ, το καλοκαιρινό single «100 Φορές» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας