Το «Somebody Special» της Nina Nesbitt είναι ένα ερωτικό τραγούδι αλλιώτικο από τα υπόλοιπα.

Τα πρόσφατα τραγούδια «The Best You Had» και «The Moments I Missing» της της Nina Nesbitt ήταν ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός μετά τον παρθενικό δίσκο της, το «Peroxide» που ανέβηκε στο Top 15 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η νεωτεριστική ποπ και οι πινελιές με R&B ήχους που συνδυάζονται με τους εξομολογητικούς στίχους, έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό, όπου συμπεριλαμβάνονται αστέρες η Chloë Grace Moretz και η Taylor Swift, που επέλεξε το «The Best You Had» ανάμεσα στα αγαπημένα τραγούδια της στα playlist που δημιούργησε σε Spotify και Apple Music.

Έχοντας συνάψει συμφωνία με την Cooking Vinyl, αυτά τα δύο τραγούδια μόνο μετρούν έως τώρα 25 εκατομμύρια streams από τα 85 εκατ. συνολικά που έχει συγκεντρώσει η Σκωτσέζα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός.

«Έχει γίνει γρήγορα αναγνωρίσιμη για τον ήχο της που μαγνητίζει, ο οποίος αναμειγνύει pop και RnB» – PAPER Magazine

Τώρα, η Nina Nesbitt ανοίγει περαιτέρω το μονοπάτι της ανοδικής πορείας της με το νέο τραγούδι «Somebody Special».

Το «Somebody Special» έχει από τη Nesbitt και τον Dan Muckala γραφτεί στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και είναι ένα ερωτικό τραγούδι με μία ανατροπή στην πλοκή. Αφορά μία σχέση που εμπνέει κάποιον να ανακαλύψει εκ νέου την αυτοεκτίμηση και τις δυνατότητές του.

«Το “Somebody Special”είναι για όταν νιώθεις λίγο πεσμένος και μετά συναντάς αυτό το άτομο που αλλάζει τα πάντα», εξηγεί η Nina.

«Είναι για εκείνους τους πρώτους μήνες όπου ό,τι κάνεις μοιάζει τόσο συναρπαστικό. Θα μπορούσες να κάθεσαι σε ένα κακόφημο μπαρ πίνοντας φτηνό μηλίτη, να οδηγείς ένα χαλασμένο αμάξι ή να κάθεσαι στο σπίτι φορώντας φόρμα γυμναστικής, αλλά νιώθεις με κάποιον τρόπο σαν να περνάς τέλεια, επειδή το συναίσθημα του έρωτα κάνει τα πάντα να φαίνονται καλύτερα.»

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα μικρό χωριό έξω από το Εδιμβούργο, η Nina Nesbitt γνώρισε απροσδόκητη επιτυχία με το άλμπουμ του «Peroxide», όμως ήταν έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω πολύ σύντομα.

Το «Chewing Gum» (2016) ήταν το τραγούδι της απόδρασης από τη δική της ζώνη άνεσης, για να βυθιστεί ολοκληρωτικά στην αγάπη της για την pop.

Η επιθυμία της να βάζει προκλήσεις στον εαυτό της συνεχίστηκε με το EP «Life In Colour», το οποίο βρήκε τη Nina Nesbitt να γράφει συναισθηματικές και ορισμένες φορές σκοτεινές ιστορίες που ήταν εμπνευσμένες από εμπειρίες που της έστειλαν οι θαυμαστές της.

«Η Nina Nesbitt αντιπροσωπεύει το είδος της επιμονής και της ικανότητας να υπερβαίνεις τον εαυτό σου που δεν το βλέπεις συχνά στον pop κόσμο» – Metro

Παρότι είναι ακόμη 23 χρονών, η Nina Nesbitt έχει βρει το δρόμο της σε μία βιομηχανία που συχνά δε σου δίνει το χρόνο για να κατασταλάξεις στον καλλιτέχνη που θέλεις να είσαι.

Αντί να βιαστεί να ηχογραφήσει άλλο ένα άλμπουμ, περίμενε να χτυπήσει την «πόρτα» η έμπνευση και να το αφήσει να παίρνει μορφή οργανικά. Υπερέχει να είναι καλλιτέχνης, αλλά ένας που έχει τον απόλυτο έλεγχο, το καλύτερο είδος.

Αφήστε το σχόλιό σας