Με ένα ανατρεπτικό και εναλλακτικό rock τραγούδι με pop στοιχεία μας φέρνει σε γνωριμία ο Νίκος Ζαδές.

O ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Νίκος Ζαδές εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Spicy.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1988. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στην ηλικία των 7. Ο Νίκος Ζαδές είναι ένας πολυσύνθετος καλλιτέχνης και performer που τραγουδάει, παίζει keyboards, accordion και συνθέτει μουσική.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ηλεκτρονικού μουσικού διδύμου Mother ‘n Son το οποίο συνδυάζει μουσική, performance και visual art. Από το 2013 είναι μέλος των Greeklish Babylon. Μία μπάντα που ανακατεύει το ελληνικό με το ξένο, το παραδοσιακό με το κλασσικό, με έναν καθαρά ηλεκτρικό ήχο. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του μουσικού σχήματος YIANNEIS, μία avant-garde, πειραματική μπάντα.

Από το 2014 συνεργάζεται στενά και εμφανίζεται μαζί με τον τραγουδιστή και συνθέτη Δήμο Αναστασιάδη. Παράλληλα κάνει solo εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με το δικό του μουσικό σχήμα αλλά και συνεργασίες όπως με την τραγουδίστρια Κρυσταλλία αλλά και το μουσικό παραγωγό Πάνο Σουρούνη (Pepper 96,6 – Μέντα 88) με τον οποίον δημιούργησαν τη μουσική παράσταση «Μπάντα Αγοριών».

Τον Ιούνιο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του single μe τίτλος «Δεν Είσαι Εδώ» σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Ανανεωμένος μας παρουσιάζει το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «Μην Πεις Σ’ Αγαπώ». Ένα ανατρεπτικό και εναλλακτικό rock τραγούδι με pop στοιχεία, που αναμένεται να δημιουργήσει αίσθηση από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους η Ασπασία Ζαδέ. Ο ταλαντούχος Νίκος Ζαδές μας ξεσηκώνει τραγουδώντας: «Μην πεις σ’ αγαπώ, μη μείνεις εδώ, σε ό,τι κι αν κάνεις δεν θα υπάρχεις…»

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

Νίκος Ζαδές - «Μην Πεις Σ’ Αγαπώ» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Να βρω μια λέξη δεν μπορώ,
Να περιγράψω όλα αυτά που βλέπω, νιώθω, ξέρω, δεν αντέχω.
Τα όνειρα μου σαν μετρώ, να συνεχίσω να διαλέγω εμένα ή εσένα ή κανένα;

Μην πεις σ’ αγαπώ, μη μείνεις εδώ, σε ό,τι κι αν κάνεις δεν θα υπάρχεις
Μην πεις σ’ αγαπώ, και μόνος μπορώ, στο τέλος με χάνεις δεν θα υπάρχεις

Κοιτώ ένα μήνυμα παλιό
Κι αναρωτιέμαι πως περνάει ο χρόνος, πόσο πάλι νιώθω μόνος
Θα ‘ρθω απόψε να σε βρω
Και θα χορέψουμε αγκαλιά πριν φύγω, πριν σου πω για πάντα αντίο

 

Αφήστε το σχόλιό σας