Ο Νίκος Ζαδές και η Κρυσταλλία σας προσκαλούν στο «Bourbon».

Στο στέκι των νοτίων προαστίων, το «Bourbon» θα βρεθούν για δύο βράδια Παρασκευής ο Νίκος Ζαδές και η Κρυσταλλία.

Ο πολυσύνθετος Νίκος Ζαδές την περίοδο αυτή πραγματοποιεί τις πρώτες του κινήσεις ως solo καλλιτέχνης. Πλαισιωμένος από το «Nikos Zades Band» μεταφέρει την ενέργειά του σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζει το debut album της καριέρας του. Τραγουδιστής, μουσικός και παραγωγός, ο Νίκος Ζαδές έχει «υπηρετήσει» στα γκρουπ «Yianneis», «Greeklish Babylon» και «Mother ‘n Son». Μέσα σε όλα, από το 2014 τραγουδά στο πλευρό του Δήμου Αναστασιάδη ενώ έχει συνεργαστεί με τους Νίκο Ζιώγαλα, Alex Kavvadias, Gautier κ.ά.

Η πολυτάλαντη Κρυσταλλία έχει αποδείξει ότι κινείται επάξια σε όλα τα μουσικά είδη που επέλεξε ή κλήθηκε να ερμηνεύσει. Ενίοτε με μπαλάντες, πότε με πιο «παιχνιδιάρικους» και λατινογενείς  ήχους, άλλοτε με dance – pop vibes, η Κρυσταλλία διατηρεί τη μοναδική ικανότητα να κατακτά όσους την παρακολουθούν ζωντανά. Εξάλλου το πηγαίο ταλέντο της έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης. Οι νέες μουσικές εξερευνήσεις της έχουν βρει το δρόμο τους και σύντομα θα έρθουν κοντά μας.

Ο Νίκος Ζαδές και η Κρυσταλλία δίνουν το «προσάναμμα» με την πλουραλιστική φύση τους για δύο ξέφρενα party στο «Bourbon» της Γλυφάδας την Παρασκευή 12 και 26 Φεβρουαρίου, τα οποία θα μείνουν αξέχαστα.

Συνοδεύουν οι μουσικοί:
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (keyboards)
Μάριος Στέρπης (κιθάρα)
Νίκος Βλάχος (μπάσο)
Μανόλης Τόμπρος (ντραμς)

Πληροφορίες:
Bourbon
Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Αφήστε το σχόλιό σας