Από το «YTON» θα καθηλώνει το κοινό με τις ζωντανές εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης!

Ο Νίκος Βέρτης θα υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό από τη σκηνή ενός καινούριου χώρου υψηλού προδιαγραφών.

Πρόκειται για μία είδηση που περίμεναν με αγωνία οι θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή. Οι εντατικές προετοιμασίες που βρίσκονταν σε οργασμό τον τελευταίο καιρό για το στήσιμο του κέντρου έχουν πια ολοκληρωθεί και ο νέος προορισμός διασκέδασης της πόλης είναι έτοιμος να αποκαλυφθεί.

Την ονομασία του συνθέτουν τέσσερα γράμματα:

«Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο
Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι
Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση
Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα»

Το «YTON» είναι ένας εντυπωσιακός χώρος, χωρητικότητας πάνω από 2.500 θέσεων με μία σκηνή μεγάλων διαστάσεων, ο οποίος κατασκευάστηκε αμφιθεατρικά ώστε να απολαμβάνουν όλοι την καλύτερη δυνατή ορατότητα, προσφέροντας αίσθηση οικειότητας.

Με τέλειες τεχνικές προδιαγραφές σαν και αυτές, ο Νίκος Βέρτης θα συνεπάρει με την άψογη φωνή του στις εξαιρετικές επιλογές από επιτυχίες, όντας πλαισιωμένος από μία ομάδα νέων και ταλαντούχων τραγουδιστών.

Στο νούμερο 38 της Πέτρου Ράλλη η διασκέδαση αποκτά νόημα χάρη στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική, δύο βασικά χαρακτηριστικά αυτού του νέου «κοσμήματος» της πρωτεύουσας.

Το «YTON the music show» ανοίγει τις πόρτες του από τις 16 Δεκεμβρίου και με ηγέτη το Νίκο Βέρτη θα μονοπωλεί τις επιλογές εξόδου κάθε Σάββατο και Κυριακή.

«Μην Αργείς»: Δείτε το video clip
της νέας επιτυχίας του Νίκου Βέρτη

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Μην Αργείς (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας