Το τραγούδι με το οποίο θα επιστρέψει δισκογραφικά η Θωμαή Απέργη θα έχει τη μουσική του Νίκου Βέρτη.

Η Θωμαή Απέργη επανακάμπτει στα μουσικά δρώμενα μετά από καιρό αδράνειας, έχοντας μία απρόσμενη υποστήριξη.

Έχει δοκιμαστεί χωρίς στεγανά τόσο στο ελληνόφωνο όσο και στο αγγλόφωνο ρεπερτόριο, εκθέτοντας μία προσωπικότητα γεμάτη ζωντάνια που χρωματίστηκε με jazz και swing μελωδίες.

Τα δύο τελευταία δείγματά της ήταν ένα ταξίδι στο χρόνο μαζί με τον Angel Stoxx διασκευάζοντας το one-hit wonder «You» των Ten Sharp, αλλά και η γλυκιά uptempo μπαλάντα «Η Πιο Ωραία Μου Αγάπη».

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, η Θωμαή Απέργη συνοδεύει το Νίκο Βέρτη στις εμφανίσεις του στον ολοκαίνουριο χώρο του «ΥΤΟΝ» στην Αθήνα.

Η συνάντησή τους στην ίδια σκηνή οδηγεί και σε μία απροσδόκητη δισκογραφική συνύπαρξη.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο άνθρωπος που δίνει τη μουσική στο νέο επαγγελματικό βήμα της Θωμαής Απέργη, ενώ τους στίχους προσθέτει ο  Γιώργος Τσοπάνης – στενός συνεργάτης του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Μπορεί μεν ο Νίκος Βέρτης να έχει επιμεληθεί αυτοπροσώπως το συνθετικό σύνολο στη νέα δισκογραφική δουλειά του, όμως – δε – είναι φειδωλός στις δημιουργίες που εμπιστεύεται σε άλλους καλλιτέχνες.

Το τραγούδι που γεννιέται μέσα από αυτή τη συνεργασία λέγεται «Ό,τι Αγάπησα Εσύ» και αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το video clip τη Δευτέρα 20 Μαρτίου από την Panik Records.

Ό,τι αγάπησα εσύ, σώμα και ψυχή
Με μια ανάμνηση να ζω, πες μου πώς να το δεχθώ
Που σ’ αγαπώ…

 

Δείτε επίσης: Θωμαή Απέργη & Angel Stoxx πίσω στο χρόνο

Angel Stoxx - Θωμαή Απέργη - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας