Ποιος είναι ο τραγουδιστής που προτιμά να μην ακούει καθόλου ο Νίκος Βέρτης και για ποιο λόγο;

Ο Νίκος Βέρτης εξέπληξε με τις δηλώσεις του.

Η Heaven Music γιόρτασε τα 16 χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία με ένα λαμπερό πάρτι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, όπου όλοι σχεδόν οι αστέρες της έδωσαν το «παρών».

Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος απάντησε ότι δεν ακούει… Νίκο Βέρτη σε σχετική ερώτηση που του απηύθυναν οι δημοσιογράφοι.

«Ακούω οτιδήποτε άλλο εκτός από Νίκο Βέρτη και να σου πω την αλήθεια, δεν ακούω και πάρα πολύ ελληνικά. Προσπαθώ να ακούω διαφορετική μουσική μήπως κερδίσω κάτι, μήπως πάρω κάποιες ιδέες», απάντησε ξαφνιάζοντας.

Η επιστροφή στη δράση

Επιπλέον, ο Nίκος Βέρτης είναι έτοιμος να δώσει και αυτή τη σεζόν τον τόνο στη νυχτερινή διασκέδαση στο «ΥΤΟΝ the music show», από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, με μία εντυπωσιακή τριήμερη πρεμιέρα.

Έχοντας παρακαταθήκη τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «ΥΤΟΝ the music show», ο Νίκος Βέρτης, θα συναντήσει τους θαυμαστές του, σε ένα χώρο που συνδυάζει την ποιότητα και την αισθητική με το υψηλής καλλιτεχνικής αξίας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα αξιώσεων, πολυδιάστατο, γεμάτο τραγούδια – επιτυχίες του Νίκου Βέρτη.

Τέλος, από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ξεκινά στις ραδιοφωνικής συχνότητες η αποκλειστική μετάδοση του νέου τραγουδιού του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Αν Μ’ Αγάπησες».

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί τη νέα επιτυχία «Αν Μ’ Αγάπησες»

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας