Τα νέα τραγούδια και τον καινούριο δίσκο του θα μοιραστεί σύντομα με το κοινό ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης είναι στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δίνει και αυτή τη σεζόν τον τόνο στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνα στο «ΥΤΟΝ the music show» με μία εντυπωσιακή τριήμερη πρεμιέρα, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Στην έναρξη των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη παρευρέθηκε ο τηλεοπτικός φακός του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, στον οποίο μίλησε ο τραγουδιστής.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Νίκος Βέρτης θα κυκλοφορήσει το νέο πολυναμενόμενο δίσκο του εντός του Νοεμβρίου από τη Heaven Music, ακριβώς δύο χρόνια μετά το προηγούμενο άλμπουμ του που έφερε ως τίτλο το όνομά του και περιείχε πλήθος επιτυχιών.

Το CD θα ονομάζεται «Ερωτευμένος», από την ομότιτλη επιτυχία.

Επίσης, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε ποιο από τα καινούρια και ακυκλοφόρητα τραγούδια του τον εκφράζει αυτή το διάστημα: «Υπάρχουν πολύ όμορφα τραγούδια μέσα. Νομίζω ότι το “Γιατί Το Μετανιώνεις” είναι ένα από τα καλύτερά μου τραγούδια αυτή την περίοδο.»

«Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που κάνοντας τη μουσική που εγώ αγαπώ, αγγίζει περισσότερο κόσμο. Η καθημερινότητά μου είναι ένα όνειρο. Όπως και να μου τα φέρει η ζωή πάντα, ξυπνώντας το πρωί, κάνω το σταυρό μου και λέω “δόξα τω Θεώ που ξύπνησα” και πριν κοιμηθώ λέω “δόξα τω Θεώ που πέφτω για ύπνο”», δήλωσε επιπλέον ο καλλιτέχνης.

Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου αρχίζει η αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση της νέας επιτυχίας του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Αν Μ’ Αγάπησες», που θα οπτικοποιηθεί και θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί τη νέα επιτυχία «Αν Μ’ Αγάπησες»

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας