Είκοσι από τα χαρακτηριστικότερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Βέρτης για τον έρωτα συνυπάρχουν σε μία συλλογή.

Ο Νίκος Βέρτης έχει πει «Μεγάλα Λόγια» σε μεγάλα τραγούδια.

Οι επιτυχίες που τον οδήγησαν στον κορυφή είναι αμέτρητες.  Ως ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Νίκος Βέρτης­ έχει χαράξει μία ευανάγνωστη διαδρομή χωρίς μεγάλες κουβέντες. Τα «Μεγάλα Λόγια» κρύβονταν μόνο στα κομμάτια του.

Όσο δύσκολο και αν μοιάζει να ξεδιαλέξει κανείς ένα μέρος από την πλούσια δισκογραφία του καλλιτέχνη, στη συλλογή έχουν συγκεντρωθεί είκοσι επιλεγμένα τραγούδια για τον έρωτα με τη σφραγίδα του Γιώργου Θεοφάνους, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Ηλία Φιλίππου, του Βασίλη Γιαννόπουλου, της Βίκυς Γεροθόδωρου, του ίδιου του Νίκου Βέρτη και άλλων δημιουργών.

Τα κομμάτια του άλμπουμ μοιράζονται όλες τις συναισθηματικές εκφάνσεις. Άλλα είναι γνήσια ερωτικά («Αστέρι Μου», «Σ’ Ερωτεύτηκα», «Πες Το Μου Ξανά», «Μόνο Για Σένα», άλλα συνοψίζουν ένα αίσθημα πίκρας («Πόσο Μετάνιωσα», «Να Με Θυμάσαι») και άλλα φωνάζουν πόνο («Πολύ Απότομα Βραδιάζει», «Ποια Εσύ», «Δεν Έχεις Φύγει»). Κοινή συνισταμένη τους είναι το καρδιοχτύπι του έρωτα.

Τα «Μεγάλα Λόγια» ξεχειλίζουν από πάθος και κυκλοφορούν στα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Cobalt Music.

Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε βρείτε τη συλλογή: smarturl.it/HC_VertisMegalaLogia
Νίκος Βέρτης - «Μεγάλα Λόγια» (Tracklist)

 1. Αστέρι Μου
 2. Σε Μένα
 3. Σ’ Ερωτεύτηκα
 4. Δώσ’ Μου Λιγάκι Σημασία
 5. Μεγάλα Λόγια
 6. Πολύ Απότομα Βραδιάζει
 7. Δε Χωρίσαμε Ποτέ
 8. Ποια Εσύ
 9. Πόσο Μετάνιωσα
 10. Γύρισες Αλλά
 11. Πες Το Μου Ξανά
 12. Πώς Περνώ Τα Βράδια Μόνος
 13. Μόνο Για Σένα
 14. Πώς Τολμάς
 15. Πάλι Τα Κατάφερες
 16. Αν Είσαι Αγάπη
 17. Τι Θες Να Κάνω
 18. Δεν Έχεις Φύγει
 19. Να Με Θυμάσαι
 20. Ένα Τραγούδι Ν’ Αγαπάς

Αφήστε το σχόλιό σας