Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τα τραγούδια που θα συγκροτήσουν το νέο δίσκο του.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου ο Νίκος Βέρτης θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο και το «The SSE Arena» του Wembley, τραγουδώντας μπροστά στον ελληνισμό της διασποράς και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του «London Greek Radio», όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του και, πιο συγκεκριμένα, για την επόμενη δισκογραφική δουλειά του.

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του;

«Συνήθως κυκλοφορώ ένα άλμπουμ ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία τους και δυόμιση χρόνια περίπου μετά. {…} Οπότε ακολουθώ και βλέπω πώς κινείται η ανάγκη του άλμπουμ.

Το συγκεκριμένο άλμπουμ, δόξα τω Θεώ, μας άφησε πάνω από 7-8 επιτυχίες, αν δεν κάνω λάθος, που πήγαν πολύ ψηλά στα ραδιόφωνο και τις καρδιές του κόσμου και αυτό μας καθησύχασε και εφησυχάζουμε λίγο στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ.»

Βέβαια, όπως αποκάλυψε, βρίσκεται στο στούντιο και επιλέγει τραγούδια:

«Παρ’ όλα αυτά, δε σου κρύβω, είμαστε στη διαδικασία της επιλογής νέων τραγουδιών.

Είμαστε σε στούντιο και αρχίζουμε και σκαλίζουμε. Υπολογίζουμε έτσι πρόχειρα ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι έως το Σεπτέμβριο, εκεί περίπου, για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ.»

Υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε και άλλο single από την τελευταία δουλειά του;

«Το Σεπτέμβριο ουσιαστικά κλείνουμε σχεδόν δύο χρόνια. Οπότε πρέπει να είμαστε το Σεπτέμβριο και από εκεί και πέρα βλέπουμε και κάνουμε. Δηλαδή εάν ο δίσκος βγάλει κι άλλο single και ο κόσμος ξαφνικά ξεχωρίσει κι άλλο τραγούδι μέσα από το δίσκο, θα καθυστερήσουμε κι άλλο την κυκλοφορία. Δεν έχουμε τέτοιο άγχος.», είπε ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε επίσης:
Ο Νίκος Βέρτης παίρνει παράταση στο «ΥΤΟΝ the music show»

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - YTON the music show - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας