«Ερωτευμένος» δηλώνει ο Νίκος Βέρτης στο επόμενο δισκογραφικό βήμα του που ανοίγει τον κύκλο για έναν ακόμη νέο δίσκο.

Ο Νίκος Βέρτης επανέρχεται δισκογραφικά με νέα επιτυχία!

Έπειτα από την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη σκηνή του ολοκαίνουριου «YTON The Music Show», ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα αφήσει το σημάδι του στο καλοκαίρι με ένα ερωτικό τραγούδι που θα μπει στις καρδιές μας.

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί την καινούρια δισκογραφική δουλειά του, η οποία – όπως έχει δηλώσει ο ίδιος – υπολογίζει ότι θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο.

Το τελευταίο άλμπουμ του έφερε ως γενικό τίτλο το όνομά του και κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015, έχοντας αναδείξει τραγούδια που έγιναν πόλος έλξης για το κοινό και τα ραδιόφωνα, όπως τα «Όνειρο», «Κοντά Σου», «Θα Μετανιώσεις», «Φοβάμαι Για Σένα», «Μην Αργείς» και «Πότε Θα Σε Δω», ενώ το τελευταίο διάστημα ακούμε το «Πού Με Πας».

Με κατακτημένη την επιτυχία, ο Νίκος Βέρτης μοιράζεται μαζί μας το πρώτο άκουσμα από τον επόμενο δίσκο του. Το τραγούδι που ανυπομονούμε να απολαύσουμε από τη μοναδική φωνή του ονομάζεται «Ερωτευμένος»!

Η μουσική είναι δημιουργία του Ισραηλινού Idan Raichel. Στους στίχους ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει την επιτυχημένη συνύπαρξη με το Γιώργο Τσοπάνη, στιχουργό των «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», «Ένα Ψέμα» και από το τελευταίο CD των «Όνειρο», «Θα Μετανιώσεις», «Κοντά Σου», «Μην Αργείς» και «Φοβάμαι Για Σένα».

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Ιουνίου από τη Heaven Music.

«Με μια σου λέξη, αλλάζει χρώμα η ζωή…»

 

Αφήστε το σχόλιό σας