Στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης επανέρχεται στο «YTON» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τέσσερα γράμματα, μία λέξη: «YTON». «Y», όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο. «T», όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι. «O», όπως όμορφο, όνειρο, όαση. «N», όπως νέο, νεανικό, νύχτα.

Ένας νέος, ολοκαίνουριος πολυχώρος, υψηλών προδιαγραφών, που ταξιδεύει σε άλλους δρόμους, χώρες και πολιτισμούς, έκανε διασκέδαση και την ψυχαγωγία στην Αθήνα πιο όμορφη.

Το «ΥΤOΝ the music show», στην οδό Πέτρου Ράλλη 38, είναι ένα κόσμημα, που «χτίστηκε» με την αγάπη, το μεράκι και τη φροντίδα ανθρώπων που αγαπούν την ποιότητα στην ψυχαγωγία, αλλά πάνω από όλα σέβονται το κοινό τους. Πάνω από 2.500 χιλιάδες θέσεις, μία σκηνή μεγάλων διαστάσεων, με εκπλήξεις που η μια θα διαδέχεται την άλλη… τέλειες τεχνικές και ηχο-ακουστικές προδιαγραφές. Ένας μοναδικός χώρος, φτιαγμένος έτσι – αμφιθεατρικά – ώστε όλοι να έχουν την καλύτερη δυνατή ορατότητα προς τη σκηνή έχοντας ένα αίσθημα οικειότητας.

Ο Νίκος Βέρτης μας δίνει ξανά ραντεβού στο «ΥΤΟΝ the music show». Η φετινή συνάντηση μαζί του κρύβει πολλές εκπλήξεις, αφού είναι η φωνή, η άψογη σκηνική παρουσία, η διαχρονική αξία στη νυχτερινή διασκέδαση, ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον απόλυτο σεβασμό στο κοινό του.

Στο πλευρό του θα είναι η Demy, ο Δημήτρης Καραδήμος, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Δήμος Μπέκε και η Κική Σαββίδου.

Η έναρξη του σχήματος έχει τοποθετηθεί για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Βέρτης δηλώνει
«Ερωτευμένος» και η νέα επιτυχία γοητεύει

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας