Στην πόλη όπου ξεκίνησε την καριέρα του επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης, έπειτα από ένα έτος γεμάτο επιτυχίες.

Ο Νίκος Βέρτης αρχίζει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Ένα χρόνο μετά την τελευταία παρουσία του στη μακεδονική πρωτεύουσα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επανέρχεται στην πόλη όπου έγινε η εκκίνηση της επιτυχημένης καριέρας του.

Τη φετινή σεζόν, ο Νίκος Βέρτης εγκαινίασε στην Αθήνα τον ολοκαίνουριο χώρο του «YTON – The Music Show», ένα λαμπερό κέντρο διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών που τον φιλοξένησε επί πέντε συνεχείς μήνες.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο τραγουδιστής δήλωσε… «Ερωτευμένος» και κυκλοφόρησε μία νέα και ομότιτλη επιτυχία, συμπράττοντας με τον καταξιωμένο Ισραηλινό συνθέτη και μουσικό Idan Raichel. Ήδη, το τραγούδι έχει εμφανιστεί στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart και έχει ανοδική τάση.

Με όλα τα αγαπημένα τραγούδια στις αποσκευές του, καινούρια και παλιά, ο Νίκος Βέρτης αναχωρεί ένα ακόμη καλοκαίρι για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να προσφέρει μαγικές νύχτες διασκέδασης στο τοπικό κοινό. Μαζί του θα εμφανίζονται οι Δημήτρης Καραδήμος, Αθηνά Μανουκιάν, Άννα Καμαρινού, Κική Σαββίδου και Δήμος Μπέης.

Όπως και πέρυσι, το νυχτερινό κέντρο της «νύμφης του Βορρά» που θα υποδεχθεί τον Νίκο Βέρτη και το άρτιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσιάζει κάθε φορά, είναι το «ORAMA – The Music Show».

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 11 Αυγούστου, με τον Νίκο Βέρτη να τραγουδά κάθε Παρασκευή και Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Βέρτης δηλώνει
«Ερωτευμένος» και η νέα επιτυχία γοητεύει

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας