Με νέο τραγούδι στις αποσκευές του, ο Νίκος Βέρτης βάζει πλώρη για τη νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί λίαν συντόμως.

Ο Νίκος Βέρτης προσθέτει στο βιογραφικό του άλλη μία επιτυχία που θα αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ που τιτλοφορήθηκε με το όνομά του και σύστησε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά οχτώ επιτυχημένα singles στα ερτζιανά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ανοίξει τον κύκλο του επόμενου ολοκληρωμένου βήματός του.

Το καλοκαίρι, ο Νίκος Βέρτης δήλωσε… «Ερωτευμένος» και το ομώνυμο τραγούδι αναρριχήθηκε στην κορυφαία εξάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Το «Ερωτευμένος» υπέγραψε συνθετικά ο καταξιωμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος Ισραηλινός συνθέτης και παραγωγού Idan Raichel, ενώ οι στίχοι ήταν προσφορά του στενού συνεργάτη του τραγουδιστή, του Γιώργου Τσοπάνη, στιχουργό των αγαπημένων επιτυχιών «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», «Ένα Ψέμα», «Όνειρο», «Θα Μετανιώσεις», «Κοντά Σου», «Μην Αργείς» και «Φοβάμαι Για Σένα».

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη τιτλοφορείται «Ερωτευμένος» και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του Νοεμβρίου. Προάγγελος είναι το «Αν Μ’ Αγάπησες», ένα τραγούδι σε μουσική που υπογράφουν από κοινού ο Νίκος Βέρτης και ο Νίκος Σαλέας, με τους στίχους να ανήκουν ξανά στον Γιώργο Τσοπάνη.

Κυκλοφορεί (επίσημα τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου) από τη Heaven Music και τη Theama, τη δισκογραφική ετικέτα του καλλιτέχνη.

Από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ο Nίκος Βέρτης υποδέχεται το κοινό σκηνή του εντυπωσιακού «YTON the music show» για δεύτερη χρονιά, ώστε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε ακόμα:
Στην τελική ευθεία για το νέο δίσκο του Νίκου Βέρτη

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας