Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε οπτικοποιημένη τη νέα επιτυχία του.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του single με τίτλο «Ερωτευμένος», ο Νίκος Βέρτης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και video clip με τίτλο «Αν Μ’ Αγάπησες».

Το νέο αυτό single είναι ο προπομπός του νέου album του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Ερωτευμένος» που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Νοεμβρίου.

Το «Αν Μ’ Αγάπησες» είναι μια μπαλάντα που τη μουσική συνυπογράφουν ο Nίκος Βέρτης και ο Νίκος Σαλέας και τους στίχους ο Γιώργος Τσοπάνης.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζει και το video clip του που μέσα από μια εντυπωσιακή κινηματογράφηση βλέπουμε την διαδρομή ενός μοναχικού «ήρωα», μέσα σε μαγευτικά τοπία και μια ιστορία αγάπης που περνάει δυσκολίες. Το τέλος όμως είναι αυτό που αξίζει σε κάθε δυνατό συναίσθημα που έχουν νιώσει δύο άνθρωποι και θέλουν να είναι μαζί.

Η σκηνοθεσία του video clip «Αν μ’ αγάπησες» έγινε από τον Luydmil Illiarionov, ο οποίος μας μετέφερε μέσα από τις δυνατές εικόνες του Νίκου Βέρτη σε μια συνάντηση ζωής.

Το «Αν Μ’ Αγάπησες» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Βέρτης, ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης με την άψογη σκηνική παρουσία, τη διαχρονική αξία στη νυχτερινή διασκέδαση και με τον απόλυτο σεβασμό στο κοινό του, έχει αρχίσει εμφανίσεις στο «YTON the music show» για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νίκος Βέρτης μοιράζεται τη νέα επιτυχία «Αν Μ’ Αγάπησες»

Νίκος Βέρτης - Αν Μ' Αγάπησες (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας