Το «Jukebox» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της μοναδικής παρέας του θα παίζει για εσάς τις μουσικές του και την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Παραμονή Χριστουγέννων με ένα «Jukebox» πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες, «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη νέα μουσική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ένα party με χορό, νοσταλγία και αγαπημένα τραγούδια που παρουσιάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση, τα Κίτρινα Ποδήλατα, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη.

Μια μουσική γιορτή, με πρωταγωνιστές τα τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος.

Από ελληνικά και ξένα, ρεμπέτικα και ροκ εν ρολ, ελαφρά και βαριά και ασήκωτα λαϊκά, νέο κύμα και new wave, ερωτικά, μελό, πανκ, ντίσκο, ψυχεδελικά, έντεχνα και τελείως άτεχνα τραγούδια.

Θα υπάρξουν επικές μονομαχίες μεταξύ “αιωνίων αντιπάλων” όπως Beatles – Stones, Τσιτσάνης – Βαμβακάρης, Θεοδωράκης – Χατζιδάκις αλλά και μεταξύ ροκάδων και καρεκλάδων και άλλων συμπαθών ομάδων, στις οποίες κριτής θα είναι το κοινό.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο του προγράμματος, οι θεατές θα επιλέγουν ανάμεσα σε ζεύγη τραγουδιών η καλλιτεχνών που εμφανίζονται στο μεγάλο Jukebox της οθόνης.

Το δικό τους «Jukebox» είναι πολύχρωμο, εκρηκτικό και πολυπολιτισμικό. Δεν είναι μια ακαδημαϊκή συλλογή των πιο σπουδαίων τραγουδιών που έχουν ηχογραφηθεί, δεν είναι Top 10, δεν είναι η λίστα κάποιου σοφού μουσικοκριτικού.

Η παράσταση «Jukebox» παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Γράψτε το σχόλιό σας