Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσίασε την έκδοση βινυλίου της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Σε μία ξεχωριστή βραδιά υποδέχθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου φίλους αλλά και απλό κόσμο στο Public Café, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Εισιτήριο» σε βινύλιο από τη Feelgood Records.

Την εκδήλωση άνοιξε ο ίδιος ο καλλιτέχνης που καλωσόρισε τον κόσμο δίνοντας το έναυσμα για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον παραγωγό του Μελωδία 99.2, Ξενοφώντα Ραράκο, σε ρόλο δημοσιογράφου.

Στην αρχή της κουβέντας μίλησαν, εν γένει, για την αξία του βινυλίου αλλά και την ιδιαίτερη σημασία του συγκεκριμένου, αφού κυκλοφορεί 21 χρόνια μετά το βινύλιο του «Άσωτου Υιού».

Στη συνέχεια, ανέλυσαν τη μουσική εξέλιξη του Νίκου Πορτοκάλογλου από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα μέχρι σήμερα, ενώ μίλησε για τις συναισθηματικές διακυμάνσεις από τις οποίες πέρασε δημιουργώντας αυτό το δίσκο, αλλά και τι σημαίνει κάθε τραγούδι για τον ίδιο.

Τα θέματα που ανέκαθεν επηρεάζουν τον Πορτοκάλογλου είναι η κοινωνία, η πατρίδα, οι σχέσεις, οι άνθρωποι και όσα βιώνει καθημερινά ο ίδιος και οι γύρω του.

Η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό ακουστικό live παίζοντας κάποια από τα ήδη γνωστά τραγούδια του άλμπουμ («Εισιτήριο», «Μαζί» κ.ά.) αλλά και παλιότερα όπως «Τα Καράβια Μου Καίω», «Θάλασσά Μου Σκοτεινή» και «Ό,τι Δε Σε Σκοτώνει».

«Το 1996 κυκλοφόρησε ο “Ασωτος Υιός”, ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμ της 35χρονης διαδρομής μου. Ήταν η τελευταία δουλειά μου που εκδόθηκε σε βινύλιο. Τώρα, 21 χρόνια μετά, έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στην έκδοση του νέου μου άλμπουμ, “Εισιτήριο”, σε βινύλιο», είχε γράψει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κυκλοφορεί το νέο δίσκο «Εισιτήριο»

Νίκος Πορτοκάλογλου - Εισιτήριο (featured)

Αφήστε το σχόλιό σας