Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμπιστεύεται στον Alex Leon το «Αν Μια Φορά Ρωτούσες».

Δύο χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μας ξανασυστήνει το «Αν Μια Φορά Ρωτούσες».

Μία άκρως ερωτική μπαλάντα με την αισθαντική ερμηνεία του αγαπημένου τραγουδοποιού, που αγαπήθηκε από το πρώτο άκουσμα, παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικά μέσα από το remix που επιμελήθηκε ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες παραγωγούς, ο Alex Leon.

Ένα δυνατό beat και η διάχυτη παρουσία της κρητικής λύρας του Μάνου Πυροβολάκη, συνθέτουν το soundtrack που θα μας ταξιδέψει το φετινό καλοκαίρι.

Το video clip επιμελήθηκαν οι νέοι και πολλά υποσχόμενοι Χαρούλα Στεργιάδου & Bob Corey και περιλαμβάνει σκηνές από την επιτυχημένη περιοδεία του Νίκου Πορτοκάλογλου, «Σχολική Εκδρομή».

Το remix του «Αν Μια Φορά Ρωτούσες» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Feelgood Records, ενώ η αρχική εκδοχή περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Εισιτήριο».

Τρία χρόνια μετά τα «Λιμάνια Ξένα» με διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών, ο αγαπημένος τραγουδοποιός έκανε πράξη τον 18ο προσωπικό του δίσκο με νέο ακυκλοφόρητο υλικό.

Ξεκινώντας από το «Θα Περάσει Κι Αυτό», το δημιουργικό ταξίδι του άλμπουμ «Εισιτήριο» μετρά σχεδόν δύο έτη προετοιμασίας με αμέτρητες ώρες στο στούντιο, ώστε να «γεννηθούν» 13+1 κομμάτια σε μουσική και στίχους του ίδιου του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Περιλαμβάνεται επίσης μία διασκευή στο εμβληματικό «Χωρίς Αμορτισέρ» που συμπλήρωσε είκοσι χρόνια κυκλοφορίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας