Νικός Οικονομόπουλος: Σκληρή απάντηση από το προσωπικό του «Κέντρου Αθηνών»

-

Οι εργαζόμενοι του «Κέντρου Αθηνών» οξύνουν τους τόνους με την απάντησή τους στον Νίκο Οικονόμοπουλο.

Με μία λιτή αλλά σκληρή ανακοίνωση απαντάει στον Νίκο Οικονομόπουλο το προσωπικό του «Κέντρου Αθηνών» για την αιφνίδια λήξη της συνεργασίας του τραγουδιστή με το νυχτερινό κέντρο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης γνωστοποίησε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το αναπάντεχο φινάλε των εμφανίσεών του στο «Κέντρο Αθηνών», στο οποίο εμφανιζόταν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσής του το κοινό, τους συνεργάτες του και το προσωπικό του «Κέντρου Αθηνών» για τα «τρία όμορφα χρόνια».

«Ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές», έγραψε ο λαϊκός τραγουδιστής, ωστόσο χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους έπεσε πρόωρα η αυλαία της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Πειραιώς.

Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι απέφυγε να ευχαριστήσει την επιχείρηση.

Η ανακοίνωση του προσωπικού

Οι εργαζόμενοι του «Κέντρου Αθηνών» απαντούν στον Νίκο Οικονόμοπουλο με μία ανακοίνωση που μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, αφήνοντας αιχμές για το παρασκήνιο της υπόθεσης.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του “Κέντρου Αθηνών” ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που ό,τι φαίνεται δεν σήμαινε τίποτα γι’ αυτόν!

Όπως επίσης ευχαριστούμε για την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού μέσα στη σεζόν, αφήνοντας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε!

Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του “Κέντρου Αθηνών” για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη χρονικά για εμάς συγκυρία», αναφέρουν.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι τέσσερις μετρ του νυχτερινού κέντρου, «καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό, μηδενός εξαιρουμένου».

Να σημειωθεί ότι το «Κέντρο Αθηνών» δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής επί του ζητήματος, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους.

oikonomopoulos-kentro-athinon-729221120

Αφήστε το σχόλιό σας