Νίκος Οικονομόπουλος: Αναπάντεχο φινάλε για τις εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών»

-

Την απρόσμενη αποχώρησή του από το «Κέντρο Αθηνών» ανακοίνωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε αιφνιδίως τη λήξη της συνεργασίας του με το «Κέντρο Αθηνών».

Ο λαϊκός τραγουδιστής ενημέρωσε τους ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τερματίζεται πρόωρα η συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Πειραιώς, παρά την επιτυχημένη πορεία που σημείωνε το σχήμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας από τον περασμένο Οκτώβριο.

«Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο “Κέντρο Αθηνών”, ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο μήνυμά του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας στην ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», πρόσθεσε.

Οι λόγοι του αναπάντεχου φινάλε δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης απέφυγε, όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις αυτές, να ευχαριστήσει την επιχείρηση.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το «Κέντρο Αθηνών» δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημοσίευση μέσα από τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα για την αυλαία του σχήματος, παρά τη δημοσίευση του Νίκου Οικονομόπουλου.

Στο «Κέντρο Αθηνών» εμφανίζονταν επίσης τη φετινή σεζόν οι JosephineΑναστάσιος ΡάμμοςOtherView, Σιμέλα Χριστοπούλου και Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας