Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχεται τη νέα δισκογραφική δουλειά του με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία θα μας χαρίσει ο Νίκος Οικονομόπουλος, η οποία λειτουργεί ως ο τρίτος και τελευταίος προπομπός του νέου δίσκου του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμπληρώνει δέκα έτη παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και με κάθε κυκλοφορία του αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί την καλύτερη φωνή της γενιάς του στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν παρεκκλίνει ποτέ από τις επιτυχίες καθ’ όλο το μήκος μίας δεκαετούς καριέρας που τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού. Με προσεκτικές επιλογές και σταθερά βήματα παραμένει διαρκώς στην «πρώτη γραμμή», όπου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για πολλά χρόνια.

Νίκος Οικονομόπουλος - Είναι Κάτι Λαϊκά (official video clip) - Hit Channel

Το νήμα για το δέκατο προσωπικό δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου άρχισε να ξετυλίγει η σαρωτική επιτυχία «Είναι Κάτι Λαϊκά», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, που καθηλώθηκε στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart επί 13 εβδομάδες και διατήρησε τη θέση της εντός του Top 20 για οχτώ συνεχόμενος.

Επίσης, τα δύο επίσημα βίντεο (audio + video clip) απαριθμούν πάνω από 18,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο μετρημένος και ατόφιος «Χαρακτήρας» του Νίκου Οικονομόπουλου είναι το κύριο σημείο αναφοράς του σε αυτή τη δεκαετία παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Στο ίδιο κλίμα, ήταν αδύνατο να μην ξεχωρίσει «Ο Χαρακτήρας» που τραγούδησε για να μα κρατήσει συντροφιά τους τελευταίους μήνες. Το ομότιτλο τραγούδι σε μουσική – στίχους του ΝΙΝΟ διατηρεί αλώβητο τη θέση του στην κορυφαία δυάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου.

Νίκος Οικονομόπουλος - Ο Χαρακτήρας (video clip) - Hit Channel

Με δύο τεράστιες επιτυχίες που έκαναν θραύση στη φαρέτρα του, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί την επόμενη δισκογραφική δουλειά του που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, δύο χρόνια μετά το πλατινένιο CD «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

Το έδαφος θα προετοιμάσει κατάλληλα ένα ακόμη νέο τραγούδι με ατού την άψογη ερμηνεία του Νίκου Οικονομόπουλου, που θα λατρευτεί από το πρώτο άκουσμα και θα γίνει το soundtrack του χειμώνα.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 9 Οκτωβρίου και κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Περισσότερα: «Για Κάποιο Λόγο»,
αυτή είναι η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος - Nikos Oikonomopoulos (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας